Εκλογές στην Κοινότητα Παύλιανης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 09:30 Εκλογές στην Κοινότητα Παύλιανης

Για την κάλυψη της θέσης του αποβιώσαντα Γιώργου Ρηγάκη…

Με το πένθος ακόμη νωπό στην πανέμορφη Παύλιανη για το χαμό του Προέδρου της Γιώργου Ρηγάκη, οι κάτοικοί της καλούνται να εκλέξουν τον διάδοχό του σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νόμος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ειδικότερα προκηρύχθηκαν αναπληρωματικές εκλογές για την κάλυψη μίας (1) κενής θέσης τακτικού και αναπληρωματικού συμβούλου στην Τοπική Κοινότητα Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας – Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 23η Μαΐου 2021, ημέρα Κυριακή, θα αρχίσει την 07:00 π. μ. ώρα και θα λήξει την 19:00 μ. μ., στο υπ. αριθμ. 191ο Εκλογικό Τμήμα (Δημοτικό Σχολείο Παύλιανης) της Τοπικής Κοινότητας Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων Π. Ε. Φθιώτιδας.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ανωτέρω ψηφοφορία για την εκλογή του ανωτέρω τακτικού και αναπληρωματικού τοπικού συμβούλου έχουν μόνο οι εκλογείς οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του Τοπικού Διαμερίσματος Παύλιανης του Δήμου Λαμιέων της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας - Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com