Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστή λόγω κρουσμάτων η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 08:50 Κλειστή λόγω κρουσμάτων η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λαμίας

Έγινε απολύμανση στους χώρους. Τηλεφωνική η εξυπηρέτηση των πολιτών μέχρι την Παρασκευή 23 Απριλίου…

Ένα αρχικό κρούσμα και στη συνέχεια η διαπίστωση δύο ακόμη υπαλλήλων με covid-19, κλείνει για μερικές ημέρες τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Λαμίας στο νέο της κτίριο στην οδό Παπαποστόλου.

Αρχικά την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021, το πρωί πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους χώρους, ωστόσο κατόπιν των νέων κρουσμάτων η Υπηρεσία θα κλείσει για την ερχόμενη εβδομάδα με απόφαση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Καρακάντζα. Ωστόσο για την εξυπηρέτηση των πολιτών θα υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής επικοινωνίας για την διεκπεραίωση επειγόντων θεμάτων.

Η ανακοίνωση:

«Κλειστή θα παραμείνει η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδας μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων λόγω κορονοϊού από την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021 έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Σημειώνεται ότι από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ύπαρξη κρούσματος Covid-19 , έχει τηρηθεί το προβλεπόμενο για την περίπτωση υγειονομικό πρωτόκολλο, πραγματοποιήθηκε απολύμανση και οι υπάλληλοι παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Επείγοντα θέματα που αφορούν μεταβιβάσεις και ταξινομήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων και δικύκλων θα εξυπηρετούνται από το αποκεντρωμένο τμήμα Αταλάντης στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22330.80215

Οι πολίτες για πληροφορίες από τη Δνση Μεταφορών & Επικοινωνιών στην Λαμία θα επικοινωνούν μόνο τηλεφωνικά στο 22313.54310 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»