«Χτύπησαν» περίπτερο στην Αταλάντη - Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 14:40 «Χτύπησαν» περίπτερο στην Αταλάντη - Συνελήφθη ανήλικος αλλοδαπός (φωτογραφία αρχείου)

Κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν. Δύο ακόμη συλλήψεις για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου…

«Επιχείρηση περίπτερο» για τρεις δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (15/4) στην περιοχή της Αταλάντης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι συγκεκριμένοι δράστες προσπάθησαν αρχικά να διαρρήξουν σπίτι στην Αταλάντη, έγιναν όμως αντιληπτοί κατά την προσέγγισή τους στην πυλωτή από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία. Πρόλαβε μάλιστα να δει το αυτοκίνητο με το οποίο απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Δόθηκε σήμα σε όλους τους σταθμούς, έτσι εκτός από το ΑΤ Λοκρών, τους υπόπτους έψαχναν επίσης αστυνομικοί του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Φθιώτιδας και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Τελικά οι τρεις δράστες εντοπίσθηκαν σε περίπτερο της περιοχής, το οποίο ήδη είχαν παραβιάσει αφαιρώντας από το εσωτερικό του πλήθος καπνικών προϊόντων. Στη θέα των αστυνομικών, οι δύο πρόλαβαν και εξαφανίσθηκαν, ωστόσο ο τρίτος ένας ανήλικος από το Μαρόκο συνελήφθη. Οι αστυνομικοί εντόπισαν εκεί κοντά και το αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να είχαν έρθει από Αττική με σκοπό να διαπράξουν κλοπές. Το όχημα κατασχέθηκε ενώ το ΑΤ Λοκρών ανέλαβε την προανάκριση.

Επιπλέον συνελήφθησαν οι αλλοδαποί γονείς του ανήλικου για παραμέληση της εποπτείας του.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση