Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θύμιος Καραΐσκος: «Βάζουμε πρώτη σε έναν αγώνα που θα ξαναγράψει ιστορία»

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 08:01 Θύμιος Καραΐσκος: «Βάζουμε πρώτη σε έναν αγώνα που θα ξαναγράψει ιστορία»

«Το Ράλι των Θεών επέστρεψε και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!!!», ήταν η πρώτη αντίδραση του Δημάρχου Λαμιέων, Θύμιου Καραίσκου στο άκουσμα της απόφασης με την οποία η Λαμία θα είναι και πάλι στο κέντρο ενός ιστορικού αγώνα που θα προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC.

Ο ίδιος πήρε μέρος την Παρασκευή (16/4) το πρωί στην συνάντηση του υφυπουργού Λευτέρη Αυγενάκη με την οργανωτική επιτροπή «Motorsport Greece» του Ράλλυ Ακρόπολις στο ΟΑΚΑ και μετέφερε από πρώτο χέρι την ευχάριστη είδηση με την παρακάτω ανάρτηση:

«Βάζουμε πρώτη…. σε έναν αγώνα που θα ξαναγράψει ιστορία !

Το Ράλι των Θεών επέστρεψε και η Λαμία είναι έτοιμη να το υποδεχτεί!!!

Με συντονισμό, ομαδικό πνεύμα και υψηλή αίσθηση ευθύνης για τον τόπο μας, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Λαμιέων κινηθήκαμε άμεσα και, με τη στήριξη και συμβολή όλων, καταφέραμε, η διοργάνωση του ιστορικού Ράλι Ακρόπολις να φιλοξενηθεί στη Στερεά Ελλάδα και στη Λαμία, όπου θα βρίσκεται και το Κέντρο του Αγώνα.

Μια διεθνούς επιπέδου διοργάνωση, με πολλαπλές ωφέλειες για τον τόπο μας. Γιατί μπορεί να φέρει μνήμες από το παρελθόν, αλλά αυτή τη φορά σηματοδοτεί το μέλλον του θεσμού στη χώρα μας από εδώ και πέρα.

Η  διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις είναι η καλύτερη ευκαιρία για όλους μας, να δείξουμε ότι μπορούμε να αναλάβουμε τη διεξαγωγή και υποστήριξη εκδηλώσεων παγκόσμιου ενδιαφέροντος, ώστε να ξαναγίνει η πόλη μας, τόπος προορισμού επισκεπτών, από όλο τον κόσμο.

Αυτή η διοργάνωση θα μείνει κοντά μας, θέλουμε να γίνει κομμάτι της ταυτότητας της σύγχρονης Λαμίας, μιας πόλης που βλέπει το μέλλον της με προοπτική βιώσιμη, αναπτυξιακή, μιας πόλης-πρότυπο, παράδειγμα συνεργατικότητας και ομοψυχίας.

Θα υποδεχτούμε επισκέπτες και θεατές και θα τους γνωρίσουμε τις ομορφιές του τόπου μας, τον πολιτισμό του, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα σε αξιοθέατα, φύση, τοπικά προϊόντα και φιλοξενία.

Ο Δήμος Λαμιέων, με τους πολίτες και τους επαγγελματίες της πόλης δίπλα του, υπόσχεται ότι αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες χρονιές, στην ιστορία της διοργάνωσης.

Για την πόλη μας, τον πολιτισμό και την αξία της.

Τη δική μας αξία