Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ομόφωνα τα περισσότερα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 21:04 Ομόφωνα τα περισσότερα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Στυλίδας

Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή η 5η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, στο οποίο συμμετείχαν 19 Δημοτικοί σύμβουλοι. Απόντες ήταν οκτώ (8) της μειοψηφίας.

Ψηφίστηκαν οκτώ τακτικά θέματα και ένα προ ημερησίας διάταξης τα περισσότερα ομόφωνα:

Θέμα 1 : 3η αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021. Ομόφωνα(19)

Θέμα 2 : Αξιολόγηση αιτήσεων και επιλογή των υδρονομικών οργάνων διανομής και φύλαξης των υδάτων άρδευσης του Δήμου Στυλίδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Β.Δ. 28.3/15.04.1957. Κατά πλειοψηφία (15), κατά ψήφισε η μείζονα αντιπολίτευση (4)

Θέμα 3 : Ανανέωση συμβάσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που απασχολείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2014-2020», ΄Αξονας Προτεραιότητας 10 «Προώθηση της Κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας» - Συγχρηματοδοτούμενος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο -Πράξη «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΥΛΙΔΑΣ»,  με κωδικό ΟΠΣ 5002232. Ομόφωνα(19)

Θέμα 4 : 1η Έκδοση του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών και Άμεση/Βραχεία  Διαχείριση των συνεπειών από την εκδήλωση  Πλημμυρικών Φαινομένων με την Κωδική Ονομασία ΄΄ΔΑΡΔΑΝΟΣ΄΄ του Δήμου Στυλίδας. Ομόφωνα(19)

Θέμα 5 : Λήψη Απόφασης – Γνωμοδότηση για την κοπή δένδρων εντός κοινόχρηστων χώρων (Κοινότητα Ραχών). Ομόφωνα(19)

Θέμα 6 : Λήψη Απόφασης – Γνωμοδότηση για την κοπή δένδρων εντός κοινόχρηστων χώρων (Στυλίδα). Ομόφωνα(19)

Θέμα 7 : Έγκριση νέας τηλεφωνικής γραμμής Ομόφωνα(19)

Θέμα 8 : Λήψη απόφασης περί εκκρεμών λογαριασμών ύδρευσης. Ομόφωνα(19) 

εκτός ημερησίας διάταξης συζητήθηκε το θέμα για την "Έγκριση σύναψης δημόσιας σύμβασης παροχής τεκμηριωμένης αδυναμίας εκτέλεσης με ίδια μέσα, για τον ετήσιο προγραμματισμένο καθαρισμό των αυλάκων ύδρευσης στις Δ.Ε. του Δήμου Στυλίδας περιόδου 2021", που ψηφισθηκε επίσης ομόφωνα(19)