Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έπεσε ξύλο και βγήκε σουγιάς τη νύχτα στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 08:50 Έπεσε ξύλο και βγήκε σουγιάς τη νύχτα στη Λαμία

Επεισοδιακή νύχτα με πρόστιμα, μπουνιές, απειλές με σουγιά και προσαγωγές στην αστυνομία....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport τα επεισόδια έγιναν στη νότια πλευρά της πόλης, όπου σε κάποια παρκάκια τις νυχτερινές ώρες συγκεντρώνονται νεαρά άτομα.

Αρχικά γύρω στις 11:30΄ το βράδυ του Σαββάτου σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης που είναι κοντά στην οδό 28η Οκτωβρίου, η αστυνομία μοίρασε πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση σε νεαρά άτομα, που δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την εκεί παρουσία τους.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες περίοικων κάποιος από τους νεαρούς,  που φέρεται να ήταν μεθυσμένος, απειλούσε τους αστυνομικούς που του επέβαλαν το πρόστιμο.

Έπεσαν και μπουνιές

Λίγη ώρα αργότερα, γύρω στη 1:00΄ μετά τα μεσάνυχτα, κοντά στην ίδια περιοχή, υπήρξε παρεξήγηση ανάμεσα σε δυο παρέες με αποτέλεσμα ένας νεαρός να απειλήσει με σουγιά ένα επίσης νεαρό ζευγάρι, ενώ ο αδελφός του νεαρού με τον σουγιά γρονθοκόπησε τον άλλο, ο οποίος χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Οι γείτονες που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από τη φασαρία και τους καβγάδες, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τελικά κατάφερε να εντοπίσει και τον νεαρό με το σουγιά, αλλά και τον αδελφό του που χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο το νεαρό της αντίπαλης παρέας.

Οι πληροφορίες του LamiaReport λένε ότι συνολικά πέντε άτομα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου εκεί αλληλομηνύθηκαν μεταξύ τους και το λόγο στη συνέχεια θα έχει η δικαιοσύνη.

«Κάθε βράδυ γίνεται χαμός στις πλατείες και τα παρκάκια της Νέας Άμπλιανης, όπου συνωστίζονται νεαρα άτομα, κυρίως μαθητές, χωρίς να φορούν μάσκα. Δεν αρκεί να περνάει απλά βόλτα η αστυνομία, αλλά να πέφτουν και πρόστιμα γιατί έτσι μεταδίδεται ο κορωνοϊός και αυξάνονται τα κρούσματα στην πόλη μας. Ας ανοίξουν καλύτερα τα καταστήματα εστίασης παρά να γίνεται αυτό το πράγμα κάθε απόγευμα και βράδυ....», είπε ένας από τους κατοίκους της περιοχής στο LamiaReport.