Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους το ζευγάρι που συνελήφθη για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 08:16 Λαμία: Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους το ζευγάρι που συνελήφθη για ναρκωτικά

Δημήτρης Κρούπης: «Έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας ότι επρόκειτο για δική τους χρήση»…

Ενώπιον της Ανακρίτριας και της Εισαγγελέως Λαμίας, βρέθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας (19/4) το ζευγάρι από τη Λαμία που συνελήφθη την Παρασκευή από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας με τις κατηγορίες της καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.

Μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ωστόσο ελεύθεροι και οι δύο, με τους περιοριστικούς όρους, της εμφάνισης στο ΑΤ Λαμίας κάθε 1η και 16η του μήνα, καθώς και απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Όπως δήλωσε στο LamiaReport ο δικηγόρος τους Δημήτρης Κρούπης, «έγιναν δεκτοί οι ισχυρισμοί μας ότι η καλλιέργεια των λιγοστών δενδρυλλίων κα τα ναρκωτικά προορίζονταν για δική τους χρήση, ενώ και τα χρήματα που βρέθηκαν τα συγκέντρωνε για ειδικό σκοπό τον οποίο και εξηγήσαμε. Για αυτό και αφέθηκαν ελεύθεροι με τους ανωτέρω περιοριστικούς όρους. Είμαι βέβαιος ότι η κακουργηματική κατηγορία στην πορεία θα μετατραπεί σε πλημμεληματικού χαρακτήρα».

Θυμηθείτε την υπόθεση πατώντας ΕΔΩ.