Στη Λάρισα αλυσίδες καφέ συμπράττουν με φούρνους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021 09:43 Στη Λάρισα αλυσίδες καφέ συμπράττουν με φούρνους

Φαίνεται πως η εποχή της κρίσης και της αγωνίας, στα χρόνια του κορωνοϊού φέρνει νέες ιδέες στη Λάρισα. Σε μια περίοδο αβεβαιότητας κάποιοι σκέφτονται έξυπνα και επιχειρηματικά.

Στο κέντρο της πόλης, γνωστές αλυσίδες καφέ της πόλης αρχίζουν συνεργασίες με καταστήματα άρτου και συγκατοικούν στο χώρο.

Μοιράζονται δηλαδή και τα έξοδα μα και κρατούν την πελατεία με περισσότερες επιλογές και ίσως πιο συνδυαστικές. Ο καθένας δηλαδή στον τομέα του αλλά στον ίδιο χώρο…

Ήδη στο κέντρο της Λάρισας αυτό έχει συμβεί με δύο καταστήματα.

Το ένα καταγράφεται στην γωνία των οδών Παπαναστασίου και Παπακυριακή. Εκεί στο νέο κατάστημα – αρτοποιείο του Μόσιου υπάρχει η φίρμα των Bruno.

Η δεύτερη περίπτωση υπάρχει στη γωνία των δρόμων Παπαναστασίου και Κουμουνδούρου.

Το Mikel μετακόμισε από την απέναντι γωνία (όπου άνοιξε το κατάστημα John Top) και πλέον βρίσκεται μαζί με το κατάστημα του αρτοποιείου «Βάσω».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Larissanet.gr το ίδιο μοντέλο πρόκειται να ακολουθήσουν κι άλλα καταστήματα στη Λάρισα.

Μια πόλη που γύρω από τον καφέ γεννά καινοτόμες ιδέες.

Εν τω μεταξύ στο 100% φτάνει η υποχρεωτική μείωση ενοικίου για τα επαγγελματικά ακίνητα των επιχειρήσεων στις οποίες έχουν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα και πλήττονται άμεσα. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται το λιανεμπόριο, η εστίαση, ο τουρισμός, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός, οι μεταφορές κι άλλοι κλάδοι που παραμένουν κλειστοί με κρατική εντολή.

Μειωμένο ενοίκιο κατά 40% δικαιούνται για το μήνα Απρίλιο, και όσες επιχειρήσεις ανήκουν στη διευρυμένη λίστα πληττόμενων ΚΑΔ Απριλίου. Όσον αφορά τους εργαζόμενους των οποίων η σύμβαση εργασίας τίθεται σε αναστολή, δίνεται η δυνατότητα να καταβάλλουν μειωμένο ενοίκιο κατά 40% για την κύρια κατοικία και τη φοιτητική κατοικία των εξαρτώμενων μελών αυτών.

Πηγή: larissanet.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση