«Χριστός Πάσχων»: Η προπασχάλια μουσική εκδήλωση από την Ι.Μ. Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 12:39 «Χριστός Πάσχων»: Η προπασχάλια μουσική εκδήλωση από την Ι.Μ. Φθιώτιδας

Την Κυριακή των Βαΐων στις 11:00’ το πρωί με τη συμμετοχή του Θανάση Βισκαδουράκη…

 Μία ξεχωριστή προπασχάλια μουσική εκδήλωση με τον τίτλο: «Χριστός Πάσχων», ετοίμασε για την Κυριακή των Βαΐων η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδας.

Θα μεταδοθεί στις 11:00’ πμ από τον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδος», από το επίσημο κανάλι της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος στο Υoutube και από τον ραδιοφωνικό σταθμό στους (89,4 Fm).

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ενώ μαθητές και καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ο ΜΕΛΩΔΟΣ», καθώς και Ιεροψάλτες της Μητροπόλεως, θα αποδώσουν ύμνους, θρήνους και κάλαντα της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, συνοδεία μουσικών οργάνων της παραδοσιακής ορχήστρας της Ιεράς Μητροπόλεως. Την εκδήλωση κλείνει με τον πατρικό του λόγο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Τα γυρίσματα της εκδήλωσης έγιναν στις εμβληματικές Ιερές Μονές της περιοχής, Αγάθωνος, Δαμάστας και Αντινίτσης, ενώ κατά την διάρκεια των μαγνητοσκοπήσεων όλοι οι συμμετέχοντες υπεβλήθησαν σε test ταχείας ανίχνευσης για την covid- 19 και τηρήθηκαν με αυστηρότητα όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση