Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νοσοκομείο Λαμίας: Ένας ακόμη νέος άνθρωπος διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 08:18 Νοσοκομείο Λαμίας: Ένας ακόμη νέος άνθρωπος διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

Ξεπέρασαν τους 40 οι ασθενείς στο Πέτρινο με εισαγωγές και από το Μοναστήρι…

Παραμένει η πίεση στο Νοσοκομείο Λαμίας από το 3ο κύμα της πανδημίας που φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια (και ένταση) σε σχέση με τα δύο προηγούμενα.

Ιδιαίτερα πιέζεται η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας που πλησιάζει δύο μήνες που λειτουργεί με όλες τις κλίνες της γεμάτες, την ώρα που και η Γενική ΜΕΘ παρουσιάζει πληρότητα 100%.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (27/4), σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, συμπληρώθηκε και το 12ο κρεβάτι στη ΜΕΘ Covid, καθώς χρειάστηκε να διασωληνωθεί ένας ακόμη νέος άνθρωπος 48 ετών, επαγγελματίας από τη Λαμία, που νοσηλευόταν στο Πέτρινο κτίριο και η κατάστασή του αξιολογήθηκε ως σοβαρή.

Στη ΜΕΘ κορωνοϊού νοσηλεύονται πλέον  έξι άνδρες και ισάριθμες γυναίκες με τις ηλικίες τους να είναι από 24 μέχρι 81 ετών και διάμεση τιμή στα 59 έτη (68 στη χώρα).

Και στην Κλινική Covid όμως στο Πέτρινο κτίριο τα πράγματα δεν είναι καλύτερα, καθώς οι ασθενείς το πρωί της Μεγάλης Τρίτης έφταναν τους 43.

Αργότερα το μεσημέρι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο και τρεις ακόμη μοναχές από τη Μονή στην περιοχή του Γοργοποτάμου, με δύο από αυτές να παραμένουν για νοσηλεία στην Κλινική κορωνοϊού. Εκεί νοσηλεύεται όπως γνωρίζαμε και η ηγουμένη του Μοναστηριού.