Το ευχαριστώ της Κοινότητας Θερμοπυλών στον Κ. Κερπινιώτη για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 12:20 Το ευχαριστώ της Κοινότητας Θερμοπυλών στον Κ. Κερπινιώτη για τον καθαρισμό του Κοιμητηρίου

Την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων του στο Κοιμητήριο Θερμοπυλών, παρουσίασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο ΦΒ ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων υπεύθυνος για τα Δημοτικά Κοιμητήρια, Κώστας Κερπινιώτης, σημειώνοντας ότι ο ιερός αυτός χώρος είχε πνιγεί από τα μπάζα, εντός και εκτός περίφραξης!

Για τη σημαντική δουλειά που έγινε στο νεκροταφείο τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Θερμοπυλών Ανδρέας Μακρής, μας έστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο:

«Ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της Κοινότητας θερμοπυλών, ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Κων/νο Κερπινιώτη για την καθαριότητα και το κλάδεμα δέντρων στο Κοιμητήριο της Κοινότητας».

Διαβάστε και την ανάρτηση του Αντιδημάρχου στο Facebook:

«Τέλος και από το Κοιμητήριο των Θερμοπυλών μετά από έξι παρεμβάσεις.

Το συγκεκριμένο μέρος είχε πνιγεί στα μπάζα και στα σκουπίδια. Χαρακτηριστικά απομακρύνθηκαν (20.930) kg μπάζα, ενώ έγιναν και πολλά κλαδέματα που έφταναν (4.910) kg.

Συγχρόνως κόψαμε και τα χόρτα που ήταν και αυτά σαν… δέντρα, τα οποία γέμισαν πάνω από (50) σακούλες και ο χώρος έγινε όπως πρέπει. Σε αυτό βοήθησε και η παρέμβαση μας στον περίβολο χώρο, καθώς κάποιοι είχαν φροντίσει να αφήσουν τον «πολιτισμό τους» και έξω από την περίφραξη!

Τοποθετήσαμε και έναν κάδο καθώς ο παλιός ήταν και μικρός και σπασμένος. Εύχομαι από δω και στο εξής να γεμίζουν αυτόν τον κάδο και όχι την τελευταία κατοικία των ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή...Ελπίζω.

Ένα ευχαριστώ στον πρόεδρο της Κοινότητας Ανδρέα Μακρή για τη βοήθεια και την υπομονή του, αφού χρειάστηκαν κάποιες μέρες παραπάνω για να απομακρύνουμε όλα αυτά που μαζέψαμε από μέσα...

Δυστυχώς η υπηρεσία Κοιμητηρίων δε διαθέτει δικά της μηχανοκίνητα μέσα και γίνεται ξεχωριστός προγραμματισμός για το που και πότε θα μπορέσουμε να τα χρησιμοποιήσουμε και μεις…

Συνεχίζουμε... ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΙEΩΝ!!!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση