Λαμία: Τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 08:42 Λαμία: Τον χτύπησαν και του άρπαξαν το κινητό

Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι κατηγορούμενοι για ληστεία…

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, κατέληξε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης (28/4)  ένας ανήλικος περίπου 18 ετών, μετά από επίθεση που δέχθηκε από δύο άλλους ανηλίκους σε κεντρικό δρόμο της πόλης, που του έκλεψαν και το κινητό τηλέφωνο.

Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 6:00’ μμ, το «100» ενημερώθηκε για επεισόδιο μεταξύ ανήλικων ατόμων, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Αμαλίας. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, που προσέτρεξαν στο σημείο, εντόπισαν τον έναν ανήλικο τραυματισμένο στο πρόσωπο.

Όπως προέκυψε, δύο άλλοι ανήλικοι, λόγω προσωπικών διαφορών, ηλικίας 16 και 17 ετών, τον χτύπησαν και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο.

Ο ένας δράστης δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί από το σημείο, καθώς ακινητοποιήθηκε από περίοικους και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ ο δεύτερος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, στο σπίτι του, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας.

Το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο, βρέθηκε στη κατοχή του πρώτου συλληφθέντα και αποδόθηκε άμεσα στον παθόντα, ο οποίος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, προκειμένου να εξηγήσουν την εν γένει συμπεριφορά τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση