Βοήθησε το 17ο Δημοτικό Λαμίας στο Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 13:51 Βοήθησε το 17ο Δημοτικό Λαμίας στο Διαγωνισμό «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021»

Ο Μαθητικός Διαγωνισμός Ραδιοφωνικού Μηνύματος και Τραγουδιού «Κάν’ το ν’ ακουστεί 2021» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το μαθητικό διαδικτυακό ραδιόφωνο European School Radio, ολοκληρώνεται με την ψηφοφορία των ακροατών. Έτσι έφτασε η ώρα τα σχολεία που συμμετέχουν να κοινοποιήσουν τις μαθητικές τους δημιουργίες προς το ευρύτερο κοινό.

Η Β΄ τάξη του σχολείου μας συμμετέχει με ραδιοφωνικό μήνυμα και τίτλο «Η Προπαίδεια του Εμείς». Σας καλούμε λοιπόν να κάνουμε πράξη το μήνυμά μας, πολλαπλασιάζοντας αρχικά το νόημα των λόγων μας στη ζωή μας, αλλά και τις ψήφους – καρδούλες στην ψηφοφορία για το βραβείο των ακροατών. Η ηλεκτρονική ψηφοφορία έχει ξεκινήσει από τις 22 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 25 Μαΐου 2021.



Για να ακούσετε και να ψηφίσετε τη δική μας συμμετοχή, αλλά και όποια άλλη σας αρέσει:

  • Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ψηφοφορίας ακροατών http://contest.europeanschoolradio.eu/vote/  και επιλέξτε ραδιοφωνικά μηνύματα.
  • Εφαρμόστε ταξινόμηση με ID (αύξουσα) και φίλτρα Δημοτικό
  • Η δική μας συμμετοχή βρίσκεται στον αριθμό 6104
  • Ακούτε το μήνυμά μας και στην καρδούλα που εμφανίζεται κάνετε κλικ για να κοκκινίσει
  • Μόλις ψηφίσατε.

Για να παρακολουθήσετε και το video  της συμμετοχής μας επισκεφτείτε το κανάλι μας στο YouTube μέσα από την ιστοσελίδα του σχολείου παρακάτω:
https://blogs.sch.gr/17dimlafth/2021/04/29/v-taxi-i-propaideia-toy-emeis/

Κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν ας κάνουμε πράξη το θέμα του φετινού Διαγωνισμού, τη μεγάλη ρήση του  Μακρυγιάννη «Είμαστε στο εμείς και όχι στο εγώ».

Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση, γεμίζοντας ελπίδα και δύναμη τις ζωές μας, οι μαθήτριες και οι μαθητές της Β’  τάξης!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση