Οι Κοινότητες Ηράκλειας & Οίτης - Σκαμνού ευχαριστούν το Δήμο Λαμιέων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 18:39 Οι Κοινότητες Ηράκλειας & Οίτης - Σκαμνού ευχαριστούν το Δήμο Λαμιέων

Για τα «πακέτα αγάπης»…

Διαβάστε τα ευχαριστήρια μηνύματα των προέδρων των Κοινοτήτων Ηράκλειας και Οίτης - Σκαμνού για την κίνηση του Δήμου Λαμιέων και της Δομής «Βοήθεια στο Σπίτι» για τα 500 «πακέτα αγάπης», που μοίρασαν σε ανθρώπους που είναι μόνοι τους ή έχουν ανάγκη στήριξης, ειδικά αυτές τις άγιες ημέρες.

«Η Κοινότητα Ηράκλειας εκφράζει τις ευχαριστίες της τόσο στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Λαμιέων και τα στελέχη της όσο και στην εργαζόμενη του Προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» κ. Ζούνη Μαρία, που αυτές τις δύσκολες ημέρες στάθηκαν για ακόμα μια φορά δίπλα σε ανήμπορους συμπολίτες μας, μοιράζοντας «πακέτα αγάπης» εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ηράκλειας

ΜΑΥΡΑΔΑΣ ΗΛΙΑΣ»

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Δημοτική αρχή του Δ. Λαμιέων για την πρωτοβουλία ενίσχυσης άπορων συμπολιτών μας, κατοίκων των ορεινών περιοχών Οίτης- Σκαμνού με αγαθά πρώτης ανάγκης εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τα στελέχη του Δήμου για την άρτια οργάνωση της δράσης καθώς και την εργαζόμενη του Προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι" κα Ζούνη Μαρία για την συνεργασία της στην διανομή των "πακέτων" στους ωφελούμενους.

Αξίζει να επισημανθεί ότι οι δράσεις αυτές δίνουν ανάσα ζωής σε ανήμπορους συμπολίτες μας που καθημερινά βιώνουν μια δύσκολη και επώδυνη πραγματικότητα.

Με εκτίμηση

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Πρόεδρος Οίτης- Σκαμνού)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση