Λαμία: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν σε μητέρα και παιδιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 09:08 Λαμία: Τσοπανόσκυλα επιτέθηκαν σε μητέρα και παιδιά (φώτο αρχείου)

Πως μια απογευματινή βόλτα μετατράπηκε σε εφιάλτη για μια γυναίκα και δυο παιδιά...

Το απόγευμα της Μ. Πέμπτης μια Λαμιώτισσα πήρε το 12χρονο γιο της και την 15χρονη βαφτιστήρα της για να πάνε μια βόλτα στη βόρεια πλευρά της πόλης και συγκεκριμένα στη διαδρομή προς το παλιό υδραγωγείο στον Ξηριά.

Μόλις πέρασαν το πρώτο γεφυράκι και έφτασαν στο σημείο που ο δρόμος κάνει μια διχάλα, πήραν το δρόμο που οδηγεί σε μια στάνη που είναι κοντά στο ποτάμι.

Ξαφνικά πεταχτηκαν μπροστά τους τέσσερα μεγαλόσωμα τσοπανόσκυλα και τους επιτέθηκαν. Η γυναίκα, η οποία ευτυχώς γνώριζε από σκυλιά, διατήρησε την ψυχραιμία της και είπε στα παιδί να μην τρέξουν, αλλά να σταθούν ακίνητα.

Μπορεί έτσι να απέφυγαν τα χειρότερα, ωστόσο δεν γλίτωσαν τις δαγκωνιές στα πόδια τόσο η μητέρα όσο και τα δυο παιδιά. Απομακρύνθηκαν σιγά σιγά και με τα αίματα να τρέχουν κατάφεραν να πάνε στο σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητο και στη συνέχεια να πάνε στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας για να φροντίσουν τα τραύματά τους.

«Ήταν τρομακτική εμπειρία. Δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Πρέπει οπωσδήποτε τα σκυλιά αυτά να απομακρυνθούν από εκεί ή να βρίσκονται σε περιφραγμένο χώρο, γιατί δυστυχώς θα έχουμε πολύ χειρότερα αποτελέσματα στην επόμενη επίθεση....», είπε στο Lamiareport η μητέρα που δέχτηκε την επίθεση μαζί με τα δυο παιδιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρωτη φορά που τα τσοπανόσκυλα έχουν επιτεθεί σε περιπατητές που πάνε βόλτα στη συγκεκριμένη περιοχή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση