Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Απαλλαγή επιχειρήσεων από τέλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 08:45 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Απαλλαγή επιχειρήσεων από τέλη

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμφίκλειας-Ελάτειας, επιχειρήσεις που δε λειτούργησαν κανονικά εξαιτίας της πανδημίας απαλλάσσονται από την καταβολή συγκεκριμένων δημοτικών τελών.

Ειδικότερα αποφάσισε:

1. Την απαλλαγή των επιχειρήσεων υπό τα αναλογούντα τέλη χρήσης κοινοχρήστων χώρων για το χρονικό διάστημα που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους και δεν κάνουν χρήση του παραχωρημένου σ' αυτές κοινόχρηστου χώρου λόγω των μέτρων υποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

2. Την απαλλαγή των επιχειρήσεων υπό το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για το χρονικό διάστημα που έχουν διακόψει τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων υποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Προκειμένου να τύχουν των απαλλαγών αυτών, οι επιχειρήσεις, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση προς το Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας με την οποία Θα αιτούνται την κατά περίπτωση απαλλαγή, η οποία θα συνοδεύεται υπό Υπεύθυνη Δήλωση νια το χρονικό διάστηκα μη λειτουργίας της επιχείρησης. Στη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει επιπλέον να υποβάλλουν και τα σχετικά αντίγραφα των λογαριασμών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπόδειγμα της Υπεύθυνης Δήλωσης Θα χορηγείται υπό το Δήμο

Πληροφορίες, Γραφείο Εσόδων: κ. Παναγιώτα Σεφερλή, τηλ: 2234350104

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση