Μέχρι τις 14 Μαΐου η προθεσμία για τη μοριοδότηση θέσεων στις λαϊκές Σπερχειάδας - Μακρακώμης

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 01 Μαΐου 2021 14:03 Μέχρι τις 14 Μαΐου η προθεσμία για τη μοριοδότηση θέσεων στις λαϊκές Σπερχειάδας - Μακρακώμης

Με ανακοίνωση του ο αρμόδιο Αντιδήμαρχος Δήμου Μακρακώμης Κωνσταντίνος Θεόπουλος, ενημερώνει τους πωλητές των λαϊκών αγορών Σπερχειάδας - Μακρακώμης, ότι μετά την μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Κοινότητας Σπερχειάδας σε νέα θέση και την ψήφιση του νέου κανονισμού Λαϊκών αγορών του Δήμου Μακρακώμης, θα πρέπει να προσκομίσουν στην Επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, αίτηση με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο έντυπο της αίτησης, προκειμένου να μοριοδοτηθούν, σύμφωνα με το σύστημα που ορίζει η νομοθεσία και να τους αποδοθούν οι θέσεις.

Επισημαίνεται ότι πωλητές, οι οποίοι οφείλουν ημερήσιο τέλος πέρα των δύο μηνών, χάνουν τη θέση τους και δεν θα λάβουν μέρος στη διαδικασία.

Τις αιτήσεις μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα παραλαμβάνει ο Γραμματέας της Επιτροπής αξιολόγησης των αιτήσεων κ. Γκόγιας Νικόλαος του Φωτίου, στο ισόγειο του Νέου Δημαρχείου, στην οδό Πάππα -2 στην Σπερχειάδα.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

1. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

2. Φωτοτυπία άδειας λαϊκής αγοράς στην οποία να φαίνονται,

α) Η ημερομηνία έκδοσης της άδειας ,

β) το ότι του έχει αποδοθεί θέση στην Λαϊκή αγορά της Κοινότητας Σπερχειάδας ή Μακρακώμης του Δήμου Μακρακώμης,

γ) το πωλούμενο είδος και

δ) πρόσφατη θεώρηση της άδειας.

3. Έναρξη άσκησης επαγγέλματος από την αρμόδια Δ.Ο.Τ. , για όσους η άδεια είναι προγενέστερη της ημερομηνίας έκδοσης της άδειας.

4. Βεβαίωση παραβατικότητας από τον φορέα έκδοσης της άδειας κατά το τελευταίο έτος.

5. Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος Οικονομικού έτους 2020 (φορολ 2019)

6. Δημοτική ενημερότητα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση