Στους 37,1 έφτασε η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 19:37 Στους 37,1 έφτασε η θερμοκρασία στη Φθιώτιδα

Πάσχα με αφρικανική σκόνη και με τον υδράργυρο σε πολύ υψηλά επίπεδα και στη Φθιώτιδα, για την εποχή που διανύουμε, σύμφωνα με το meteo.

Θερμοκρασίες ρεκόρ λοιπόν, σημειώνονται σήμερα Πάσχα σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, ενώ έσπασε και πάλι το ρεκόρ θερμοκρασίας που καταγράφηκε χθες, Μεγάλο Σάββατο (01.05.2021) στην Κρήτη.

Οι νέες θερμοκρασίες ρεκόρ, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, καταγράφηκαν στους Μεταξάδες Έβρου (Θράκη) με 33,6 βαθμούς, στη Βαμβακού Φαρσάλων (Θεσσαλία) με 37,1 βαθμούς, στο Λευκοχώρι του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας στη Φθιώτιδα (Στερεά Ελλάδα) με 37 βαθμούς, στα Αρφαρά Μεσσηνίας (Πελοπόννησος) με 35,6 βαθμούς και στην Πλώρα Ηρακλείου (Κρήτη) με 38,1 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης αναμένονται τη Δευτέρα του Πάσχα, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση. Στη Θεσσαλία και τη Στερεά θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη του Πάσχα ο καιρός φαίνεται πως θα καταστεί άστατος στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα με τοπικές βροχές και καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 2-3 βαθμούς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση