«Ο Κύριος κάλεσε κοντά Του έναν πραγματικό ιεραπόστολο…»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Μαΐου 2021 21:55 «Ο Κύριος κάλεσε κοντά Του έναν πραγματικό ιεραπόστολο…»

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας για τον μακαριστό Επίσκοπο Μοζαμβίκης…

Βαρύ το πένθος στην Τιθορέα, στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας και γενικά στη Φθιώτιδα από την ξαφνική εκδημία του Επισκόπου Μοζαμβίκης Χρυσόστομου Καραγκούνη.

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή, είχε την τύχη να συνομιλήσει διαδικτυακά μόλις τη Μεγάλη Τετάρτη με το μακαριστό Επίσκοπο, συμμετέχοντας ως καλεσμένη έκπληξη στην εκπομπή "Χωρίς Χρώμα" του Γιώργου Βαθιώτη, όπου ήταν επίσημος προσκεκλημένος ο χαρισματικός αυτός ιεραπόστολος.

«Μετρώντας αντίστροφα για την Ανάσταση, εν μέσω προετοιμασιών και χαράς, καταφθάνει μία είδηση που μας παγώνει... "Εκοιμήθη" σήμερα ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μοζαμβίκης Χρυσόστομος! Ο ξαφνικός θάνατος του αγαπημένου μας Επισκόπου, που καταγόταν από την Τιθορέα, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την περιοχή μας», έγραψε στο λογαριασμό της στο ΦΒ η Δήμαρχος, σημειώνοντας ότι ήταν μία όμορφη βραδιά με μία εποικοδομητική συζήτηση, που έκλεισε με την υπόσχεση ανανέωσης του ραντεβού, δια ζώσης, στην όμορφη Τιθορέα.

«Δυστυχώς η μοίρα είχε άλλα σχέδια...», συμπλήρωσε η Δήμαρχος «Ο Κύριος κάλεσε κοντά Του έναν πραγματικό ιεραπόστολο του Θείου Λόγου, έναν άνθρωπο σεμνό και ταπεινό που άφησε πίσω του σπουδαίο έργο. Θα σε θυμόμαστε πάντοτε με σεβασμό! Αιωνία σου η μνήμη!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση