Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πανηγυρίζει το Πνευματικό & Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Μαΐου 2021 16:11 Πανηγυρίζει το Πνευματικό & Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος

Και το ΚΔΑΠ «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» της Αποστολής...

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος ανακοινώνεται ότι σήμερα 4 και αύριο 5 Μαΐου εορτάζει ο μοναδικός Ιερός Ναός του λαοφιλούς Αγίου Μεγαλομάρτυρος και θαυματουργού Εφραίμ στην πόλη της Λαμίας, στις εγκαταστάσεις του Πνευματικού και Διοικητικού Κέντρου της Μητροπόλεως επί της οδού Αγράφων 22 στη Νέα Άμπλιανη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

19:00 μ.μ. Αναστάσιμος Αρχιερατικός Εσπερινός υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Σεραφείμ Ζαφείρης.

Ιερά Αρτοκλασία την οποία θα προσφέρει το προσωπικό και οι μαθητές του Εορτάζοντος ΚΔΑΠ «Άγιος Εφραίμ» της Αποστολής.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2021

07:00 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της Πανηγύρεως υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεών. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Άνθιμος  Νεραντζής.

18:00 μ.μ Ακολουθία της Ιεράς Παρακλήσεως στον Άγιο Εφραίμ υπό του Αγίου Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Μητροπόλεως, Πρωτ. π. Νεοφύτου Ραφαηλίδη. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Βαρθολομαίος Κάσσης.

20:00 μ.μ. Μεθέορτος Εσπερινός υπό του Αγίου Πρωτοσυγκέλλου της Μητροπόλεως, Αρχιμ. π. Αγγέλου Ανθόπουλου. Τον Θείο Λόγο θα κηρύξει ο Ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως μας, Αρχιμ. π. Ηρωδίων  Ρίζος.

 Όλες οι Ιερές Ακολουθίες θα μεταδοθούν απευθείας μέσω του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος (89,4 Fm), ενώ το Ιερό Αναλόγιο θα διακονήσουν ο Διευθυντής κ. Ανδρέας Ιωακείμ με καθηγητές και μαθητές του Ωδείου «Γερμανός ο Μελωδός».