Επιστρέφει τον Ιούνιο το Ράλλυ Φθιώτιδος

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 13:01 Επιστρέφει τον Ιούνιο το Ράλλυ Φθιώτιδος

Θα είναι ο 1ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος για το 2021, ενώ θα προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος…

Τη διεξαγωγή του 38ου Ράλλυ Φθιώτιδος μετά από πολύμηνη αποχή εξαιτίας της πανδημίας, ανακοίνωσε για τις 12 με 13 Ιουνίου η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.).

Ο συγκεκριμένος αγώνας θα αποτελέσει τον 1ο γύρο του 57ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος για το 2021, ενώ θα προσμετρά και στο Κύπελλο Χώματος.

Όπως διαβάζουμε στο πρώτο ενημερωτικό δελτίο, η Α.Λ.Α.Λαμίας, αποφάσισε να σχεδιάσει έναν ανανεωμένο αγώνα, και να χρησιμοποιήσει νέες πολύ αγαπημένες ειδικές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής. Στόχος είναι να υπάρξει μια καινούργια σελίδα στον σπουδαίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Χώματος, δίνοντας και πάλι μια ξεχωριστή νότα περιπέτειας στον θεσμό.

«Με τον τρόπο αυτό η Α.Λ.Α.Λαμίας, αφουγκράζεται τα θέλω και τον παλμό τόσο των αγωνιζόμενων αλλά και των θεατών του αγαπημένου μας αθλήματος που αναζητούν νέες προκλήσεις μέσα από τους αγώνες αυτοκινήτου», σημειώνουν οι άνθρωποι της ΑΛΑΛ και επιβεβαιώνουν ότι για ακόμη μία φορά, βρίσκεται σύσσωμη η Τοπική κοινωνία αποδεικνύοντας εμπράκτως την υποστήριξή της στον Ελληνικό Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αφού τόσο ο Δήμος Λαμιέων, που είναι ο Μεγάλος Οικοδεσπότης του αγώνα, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, αλλά και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας βρίσκονται δίπλα στην Οργανωτική Επιτροπή, έχοντας μάλιστα τον πολύ σημαντικό ρόλο του συνδιοργανωτή.

Μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα της Λέσχης alal.gr και από την σελίδα κοινωνικής δικτύωσης στο Facebook του Αθλητικού Σωματείου θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με το σημαντικό αυτόν αγώνα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση