Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας - Δήμου Μακρακώμης για την παιδική χαρά στο Πίτσι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 09:53 Προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας - Δήμου Μακρακώμης για την παιδική χαρά στο Πίτσι

Δηλώσεις Καρακάντζα - Χαντζή…

Έργο για την αναβάθμιση της Παιδικής Χαράς Τ.Κ. Πιτσίου Μακρακώμης χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Δήμο Μακρακώμης.

Η προγραμματική σύμβαση υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό και τον Δήμαρχο Μακρακώμης Γιώργο Χαντζή και περιλαμβάνει εργασίες διαμόρφωσης χώρου, την προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού με σκοπό την αναβάθμιση της παιδικής χαράς, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οι σχετικές εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός 12 μηνών.

«Οι τοπικές κοινότητες, οι άνθρωποι κάθε μικρής γειτονιάς, είναι πάντα στον πυρήνα της πολιτικής, του σχεδιασμού και των έργων μας. Ενώνουμε δυνάμεις, δημιουργούμε  σύγχρονους και λειτουργικούς χώρους αναψυχής, βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των οικογενειών με μικρά παιδιά» σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

Και ο Δήμαρχος Γιώργος Χαντζής πρόσθεσε: «Η συνεχής, άριστη και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Δήμου Μακρακώμης επιβεβαιώθηκε για μια ακόμα φορά με την υπογραφή από τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό, της προγραμματικής σύμβασης που περιλαμβάνει την αναβάθμιση της παιδικής χαράς της  Τ.Κ. Πιτσίου του Δήμου Μακρακώμης.   

Πρόκειται για μία συνεργασία που μόνο οφέλη φέρνει στο Δήμο μας και οφείλουμε όλοι να την χειροκροτήσουμε και να την βοηθήσουμε ώστε να συνεχιστεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των γονιών με μικρά παιδιά».