Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Αθανασίας Στιβακτή για τον Γιώργο Ξηρομερίτη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 09:24 Η νέα συγκινητική ανάρτηση της Αθανασίας Στιβακτή για τον Γιώργο Ξηρομερίτη

Πέρασαν 40 μέρες από τον αδόκητο χαμό του δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Ξηρομερίτη.

Η δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή δεν ξεχνά τον στενό της συνεργάτη, αλλά κυρίως τον καλοσυνάτο και χαμογελαστό άνθρωπο που κέρδιζε μ τον χαρακτήρα του όσους τον γνώριζαν.

Με την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό περιγράφει τα αισθήματά της αλλά και του συνόλου των συμπολιτών της για την απώλεια αυτού του χαρισματικού ανθρώπου:

«40 μέρες συμπληρώνονται σήμερα χωρίς το Γιώργο μας... Λένε πως ο χρόνος είναι γιατρός, πως με τον καιρό οι πληγές κλείνουν μα όλοι οι δικοί σου άνθρωποι νιώθουμε τον πόνο μέσα μας να μεγαλώνει, να θεριεύει, να μας πνίγει μαζί με το αναπάντητο γιατί...

Λείπεις Γιώργο! Λείπεις από την οικογένειά σου, από τους συνεργάτες σου, από όλους όσοι σε γνώρισαν πραγματικά και σε αγάπησαν για τον ακέραιο χαρακτήρα σου και το χαμογελαστό σου πρόσωπο!

Δεν περνάει μέρα χωρίς να σε σκεφτούμε, χωρίς να σε νοσταλγήσουμε, χωρίς να σε μνημονεύσουμε. Για όλα όσα μας έμαθες μέσα από τον τρόπο ζωής σου αλλά και μέσα από τη στάση σου απέναντι στην ανίατη ασθένειά σου! Έδινες μάχη άνιση αλλά δεν έπαψες στιγμή να ελπίζεις. Δεν έπαψες λεπτό να αγωνιάς για τους δικούς σου και για τον τόπο σου. Με θάρρος και δύναμη ψυχής αναμετρήθηκες μαζί της μέχρι τελευταία στιγμή δίνοντάς μας μάθημα γενναιότητας και ενότητας!

Έφυγες... το κενό πίσω σου δυσαναπλήρωτο... τα όνειρά σου όμως και τα σχέδιά σου για την αγαπημένη σου Αμφίκλεια παραμένουν ζωντανά! Ο τόπος σου, που τόσο δυνατά σε αγκάλιασε και σε αγάπησε, θα πάρει τη μορφή που οραματίστηκες! Όλοι εμείς εδώ πίσω θα παραδειγματιστούμε από τη δύναμή σου και θα δώσουμε τις δικές μας μάχες με τις αναμνήσεις και το χρόνο, ώστε να γίνουμε άξιοι συνεχιστές του έργου σου και να κρατήσουμε τη μνήμη σου άσβεστη!

Λένε ότι φεύγουν αυτοί που ξεχνιούνται....και εσύ δεν θα ξεχαστείς ποτέ...»