Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ανοίγουμε με ασφάλεια τους αθλητικούς χώρους

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 09:53 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Ανοίγουμε με ασφάλεια τους αθλητικούς χώρους

Ανάρτηση σχετικά με τη συνάντηση που είχε με την Εντεταλμένη Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας Ιωάννα Νικολοπούλου και τους Προέδρους του "Α.Σ. Διονύσου" Αθανάσιο Καραπετσάνο και "Άρη Αμφίκλειας", Φαίδων Μώρο, είχε η Δήμαρχος Αθανασία Στιβακτή για το ασφαλές άνοιγμα των αθλητικών χώρων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα συνεργασίας και κοινής κατεύθυνσης στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμφίκλειας. «Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που απαιτούνται αλλά και η πιστή τήρηση των οδηγιών και κανόνων των ειδικών προς αποφυγή διασποράς του ιού, μέσω συχνής απολύμανσης των χώρων και χρήσης των προβλεπόμενων self-test προπονητών, αθλητών και παραγόντων», περιγράφει η Δήμαρχος και προσθέτει: «Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο καινούριο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου, δεδομένου ότι χρήζει ειδικής μεταχείρισης, καθαριότητας και προσοχής. Πρόκειται για ένα στολίδι του Δήμου μας, που οφείλουμε να διατηρήσουμε την λάμψη και την ποιότητα σε συνδυασμό με την χρηστικότητά του.

»Η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκίνησε και η έναρξη των προπονήσεων όλων των αθλημάτων δίνει επιτέλους ανάσα τόσο στους αθλητές μας όσο και στους μικρούς μας φίλους. Μία καλή ποιότητα ζωής είναι συνυφασμένη με την άθληση και τα οφέλη του αθλητισμού σε σωματικό και ψυχολογικό επίπεδο παραμένουν αδιαμφισβήτητα!».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση