Άλογο στη Λάρισα, βγήκε για… ψώνια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 11:20 Άλογο στη Λάρισα, βγήκε για… ψώνια (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Εντάξει, αγριογούρουνα στην Κεντρική Πλατεία της πόλης μπορεί να μην βλέπουμε, όπως είδαν στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην πλατεία Αριστοτέλους όμως με τα άλογα στη Λάρισα υπάρχει μεγάλη οικειότητα.

Χαρακτηριστικό περιστατικό αυτό που κατέγραψε για λογαριασμό του Larissanet.gr αναγνώστης στη γέφυρα Ναϊάδων Νυμφών. Από την όχθη του Πηνειού, εκεί όπου βρίσκονται ως συνήθως, ένα άλογο αποφάσισε να αναζητήσει λίγη… ποικιλία στην τροφή του και κατευθύνθηκε στο δρόμο. Αφού ανέβηκε εκεί και πέρασε μπροστά από ένα Σούπερ Μάρκετ κι ένα φούρνο κατευθύνθηκε σ έναν πλανόδιο πωλητή φρούτων και λαχανικών. Εκείνος όμως με τη σειρά του μόλις το αντιλήφθηκε, για λόγους ασφαλείας το έδιωξε από το χώρο και το οδήγησε σωστά στην όχθη του Πηνειού ποταμού για να συνεχίσει τη βόλτα του.

Όπως περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής στο Larissanet.gr είναι πολύ συνηθισμένη εικόνα τα άλογα ειδικά στο ποτάμι. Συχνά όμως ανεβαίνουν και στους δρόμους κάτι που προκαλεί ενίοτε σύγχυση τόσο σε ανυποψίαστους οδηγούς όσο και καμιά φορά στα συμπαθέστατα αυτά ζώα.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση