Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φθιώτιδα: Καμπάνα σε καφετέρια που σέρβιρε μετά μουσικής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 08:27 Φθιώτιδα: Καμπάνα σε καφετέρια που σέρβιρε μετά μουσικής

Άλλα δύο πρόστιμα στη Στερεά για υπέρβαση του ωραρίου…

Μπορεί τα μέτρα να έχουν χαλαρώσει σε σημαντικό βαθμό από την αρχή της εβδομάδας, ωστόσο κάποιοι εξακολουθούν να παραβαίνουν κάποια από αυτά για αυτό και δεν έλειψαν οι… «καμπάνες» το βράδυ του Σαββάτου.

Ειδικότερα, σε καφετέρια της Μακρακώμης στη Φθιώτιδα, βρέθηκε να παίζει μουσική κατά παράβαση του κανονισμού λειτουργίας λόγω των μέτρων. Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ θα αναγκαστεί να αναστείλει τη λειτουργία της τις επόμενες 15 ημέρες.

Στη Στερεά, είχαμε επίσης δύο ακόμη πρόστιμα σε καφετέριες για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας, που αντιστοιχεί σε 1.000 ευρώ.

Παρόμοιες παραβάσεις είχαμε:

Στην Αττική, από 3.000 ευρώ πρόστιμο σε 2 μπαρ, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για και μη τήρηση του ορίου πελατών.

Στη Θεσσαλία, σύλληψη και 1.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για υπέρβαση ωραρίου λειτουργίας και από 300 ευρώ πρόστιμο σε 3 πελάτες.

Στην Κρήτη, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφενείου, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση εντός του καταστήματος 7 πελατών, στους οποίους επιβλήθηκε από 300 ευρώ πρόστιμο.

Στην Κεντρική Μακεδονία, 3.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καφέ – εστιατορίου, με επιβολή 15ήμερης αναστολής λειτουργίας, για μη τήρηση των αποστάσεων στα τραπεζοκαθίσματα.

Σημειώνουμε ότι το Σάββατο 8 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 90.901 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 752 παραβάσεις, ενώ είχαμε και τη σύλληψη του ιδιοκτήτη της καφετέριας που αναφέρουμε πιο πάνω.

Στη Στερεά Ελλάδα είχαμε και άλλες 55 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και 15 για μη χρήση μάσκας.