Λαμία: Πολύς κόσμος για rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 09:35 Λαμία: Πολύς κόσμος για rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

Από τις 9:00’ ξεκίνησε η διαδικασία…

Πολύς ήταν ο κόσμος - όπως αναμενόταν άλλωστε - που έσπευσε από το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία, προκειμένου να κάνει το rapid test ανίχνευσης αντιγόνου του ιού που προκαλεί την covid-19.

Οι περισσότεροι γονείς με μαθητές που βρέθηκαν θετικοί στο self test και χρειάζονται επαλήθευση είτε για να λείψουν δικαιολογημένα από το σχολείο, είτε για να επιστρέψουν σε αυτό με ασφάλεια, καθώς αρκετά είναι τα λανθασμένα θετικά στην ατομική διαδικασία. Επίσης υπάρχουν και μαθητές οι γονείς των οποίων δεν πρόλαβαν να πρμοηθευτούν το τεστ από τα φαρμακεία, καθώς η πλατφόρμα έκλεισε το Σάββατο και στο επόμενο άνοιγμα είναι υποχρεωμένοι να προμηθευτούν το self test της Τετάρτης.

Η δειγματοληψία του ΕΟΔΥ στο σημείο θα διαρκέσει έως τις 2 το μεσημέρι, ενώ από τις 11:30’ έως τις 2 το μεσημέρι άλλη Κινητή Ομάδα θα βρίσκεται στην πλατεία Παγκρατίου για ανάλογα τεστ.

Επίσης στις 12:00’ το μεσημέρι και μέχρι τις 15;00’ θα γίνουν δωρεάν rapid test σε αθλητές ομάδων, μαθητές που δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις και όσους δημότες χρησιμοποιούν την πισίνα για θεραπευτική κολύμβηση.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση