Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο εδώλιο ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 13χρονη στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 10:44 Στο εδώλιο ο 46χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την 13χρονη στη Λαμία

Την είχε οδηγήσει στο φορτηγό του όπου προέβη σε ανατριχιαστικές πράξεις σε βάρος της ανήλικης, η οποία είναι και εξαδέλφη της πρώην γυναίκας του...

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καρπενησίου εκδικάζεται σήμερα η υπόθεση βιασμού της 13χρονης μαθήτριας στη Λαμία τον Ιούνιο του 2020, από τον 46χρονο - σήμερα - πρώην άνδρα της εξαδέλφης της.

Η υπόθεση είχε αναστατώσει την τοπική κοινωνία το περασμένο καλοκαίρι, καθώς ο φερόμενος ως δράστης είχε παρασύρει το κοριτσάκι στο φορτηγό του, όπου σύμφωνα και με το κατηγορητήριο, το υποχρέωσε σε ανατριχιαστικές πράξεις.

Μάλιστα ο κατηγορούμενος είναι ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών και μέχρι πρότινος, όπως σημειώσαμε, είχε και συγγενική σχέση με το ανήλικο θύμα του.

Σημαντικό ρόλο στην έκβαση της υπόθεσης θα παίξουν τα εργαστηριακά ευρήματα και τα στοιχεία που συνέλεξε από το φορτηγό του δράστη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, προκειμένου να δέσει την τέλεση της απεχθούς πράξης.

Ιατροδικαστικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί η τέλεση των πράξεων που αποκάλυψε η μικρούλα στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου.

Θυμίζουμε ότι μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 46χρονος παρά το γεγονός ότι είχε αρνηθεί όλες τις κατηγορίες, είχε οδηγηθεί στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών όπου και παρέμεινε μέχρι την τέλεση της δίκης.