Το τελευταίο αντίο σήμερα στον άτυχο ποδηλάτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 08:34 Το τελευταίο αντίο σήμερα στον άτυχο ποδηλάτη

Τον εγκατέλειψε αβοήθητο ο οδηγός που τον παρέσυρε στον παράδρομο της Λαρίσης στην έξοδο της εθνικής οδού…

Στον Ιερό Ναό Αγίου Προδρόμου Ανακασιάς διεξάγεται στις 17:00’ σήμερα το απόγευμα, η εξόδιος ακολουθία του 50χρονου ποδηλάτη Δημήτρη Παπαχρήστου που το Σάββατο το πρωί παρασύρθηκε από αυτοκίνητο.

Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν ως λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», για αυτό όλες οι υπηρεσίες του σήμερα έμειναν κλειστές.

Το πρωί του Σαββάτου στον παράδρομο της Λαρίσης στην έξοδο της Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου προς περιφερειακό, ο 50χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος και εγκατάλειψε το θύμα του αιμόφυρτο στην άσφαλτο. Αργότερα στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν για εγκατάλειψη θύματος και για ανθρωποκτονία από αμέλεια, είπε ότι δεν κατάλαβε ότι είχε παρασύρει και σκοτώσει άνθρωπο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, φέρεται ο 54χρονος αρχικά να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, να προσέκρουσε σε μπάρα και στη συνέχεια να παρέσυρε τον άτυχο ποδηλάτη.

Μεγάλο το σοκ στους οικείους του άτυχου λογιστή αλλά και σε όσους τον γνώριζαν και κάνουν λόγο για έναν εξαιρετικό επαγγελματία  και οικογενειάρχη. Αφήνει πίσω του τη γυναίκα του Αλεξάνδρα και την κόρη του Μυρτώ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση