Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Πρώτα από όλα η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 08:50 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Πρώτα από όλα η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών

Όλα έτοιμα τα βρήκαν οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Αμφίκλειας - Ελάτειας, γυρίζοντας στα θρανία, καθώς σύμφωνα με τη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, καθώς όλες οι σχολικές μονάδες είχαν καθαριστεί και προμηθευτεί τα απαραίτητα αναλώσιμα (αντισηπτικά κτλ) προκειμένου να τηρηθούν όλες οι οδηγίες των ειδικών.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η κα Στιβακτή «επιστροφή στα θρανία σήμερα για τους μαθητές μας, υπό ιδιαίτερες συνθήκες, αφού η ασφάλεια παιδιών και εκπαιδευτικών είναι πρωταρχικής σημασίας. Η διενέργεια των self-test είναι ένα ακόμη βήμα προς την κανονικότητα δρα όμως συμπληρωματικά στα ήδη ισχύοντα μέτρα».

Ωστόσο η κα Στιβακτή δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι όλοι, γονείς και μαθητές να επιδείξουν υπευθυνότητα και μεγάλη προσοχή, ειδικά κατά τις εξόδους τους σε παιδικές χαρές και χώρους συνάθροισης!

«Όλοι έχουμε την ανάγκη να βγούμε έξω και να χαρούμε μετά από τόσους μήνες καραντίνας, αλλά με σύνεση. Δεδομένου ότι ορισμένα self-test βγήκαν θετικά, πρέπει να συνεχίσουμε όλοι να τηρούμε πιστά τα μέτρα προστασίας και τις αποστάσεις σε όλες μας τις δραστηριότητες!

Η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας των παιδιών αλλά και όλων μας ανεξαιρέτως παραμένει επιτακτική! Προκειμένου να χτίσουμε τείχος προστασίας απέναντι στον ιό και να επιστρέψουμε το συντομότερο στην καθημερινότητά μας, όπως την γνωρίζαμε, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και συμμόρφωση», σημειώνει η κα Στιβακτή.