Τα θέματα που ψηφίστηκαν στο ΔΣ Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 16:35 Τα θέματα που ψηφίστηκαν στο ΔΣ Στυλίδας (φώτο αρχείου)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Μαΐου 2021, δια περιφοράς, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας με παρόντες είκοσι έξι (26) Δημοτικούς Συμβούλους και απούσα μία (1) Δημοτική Σύμβουλο από την αντιπολίτευση.

Συζητήθηκαν και ψηφίστηκαν τα παρακάτω θέματα:

Ψηφίστηκαν έξι τακτικά θέματα και ένα  προ ημερησίας διάταξης.

Τακτικά θέματα :

  1. 4η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του δήμου οικ. έτους 2021. (Ομόφωνα)
  2. Απόδοση χρηματοδότησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών Σχολικών Επιτροπών έτους 2021. (Ομόφωνα)
  3. Λήψη θαλάσσιων λουτρών και κίνηση - αγκυροβόλια σκαφών στη θαλάσσια περιοχή «Βαθύκοιλο» Γλύφας Νομού Φθιώτιδας. (Ομόφωνα)
  4. Παραχώρηση τάφου εικοσαετούς ταφής. (Αναβλήθηκε Ομόφωνα)
  5. Προσωρινές Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης έργων. (Ομόφωνα)
  6. Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας για την κατάσταση επικινδυνότητας του δημοτικού οδικού δικτύου του Δήμου Στυλίδας και ειδικότερα την άμεση και επιτακτική ανάγκη συντήρησης, επισκευής και αποκατάστασης επικίνδυνων για την ασφάλεια σημείων του δημοτικού δρόμου γέφυρα Αχλαδίου - Νέα Σπαρτιά- Σπαρτιά.

(Έγινε ενημέρωση από τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της Δ.Ε. Εχιναίων και Αριστίνδην Αντιδήμαρχο κ. Χαράλαμπο Καναπίτσα στο θέμα που ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο, από το Δημοτικό Σύμβουλο της μείζονας αντιπολίτευσης κ. Βασίλειο Καλώτα)

Προ ημερήσιας διάταξης θέμα:

1. Λήψη απόφασης για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Κοινότητα Καραβομύλου, ΔΕ Εχιναίων Δήμου Στυλίδας. (Ομόφωνα).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com