Στερεά: Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 07:30 Στερεά: Απανωτές συλλήψεις για ναρκωτικά

Δύο νεαροί κατηγορούνται για διακίνηση στην περιοχή της Βοιωτίας…

Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα (10-05-2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, δύο (2) νεαροί άνδρες, ηλικίας 21 και 22 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί τους είχαν θέσει υπό διακριτική παρακολούθηση μετά από πληροφορίες που είχαν και όταν εντοπίστηκαν βρήκαν, στην κατοχή του ενός συλληφθέντα, μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 1,4 γραμμαρίων και στον δεύτερο, οκτώ (8) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 10,5 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Επίσης, στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Συλλήψεις στην Εύβοια

Πολλές ήταν οι συλλήψεις για ναρκωτικά και στην Εύβοια. Το απόγευμα της Τρίτης (11/5) συνελήφθη 56χρονος από την Α’ ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, σε περιοχή της πόλης, για μικροποσότητα κοκαΐνης.

Επίσης το προηγούμενο απόγευμα η Άμεση Δράση Χαλκίδας είχε συλλάβει 29χρονο για μία αυτοσχέδια συσκευασία με κάνναβη.

Και τις δύο υποθέσεις ανέλαβε η Ασφάλεια Χαλκίδας.

Τέλος την Τρίτη το απόγευμα στην Ιστιαία Ευβοίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένας 22χρονος.

Ειδικότερα, κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ επίσης στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση