Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Οι εξελίξεις με τη γιατρό που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 08:00 Λαμία: Οι εξελίξεις με τη γιατρό που απέτρεπε τον κόσμο να εμβολιαστεί

Σάλος προκλήθηκε με το θέμα που αποκάλυψε το LamiaReport για τη γιατρό στο Εμβολιαστικό Κέντρο Λαμίας, η οποία έλεγε στον κόσμο να μην εμβολιαστεί γιατί κινδυνεύει από τα εμβόλια.

Η είδηση με τη γιατρό του ΚΥ Λαμίας η οποία φόβιζε τους πολίτες που πήγαιναν να εμβολιαστούν έχει σοκάρει το πανελλήνιο και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Διοίκησης της 5ης ΥΠΕ.

Από τις πρώτες ώρες μετά την ανάρτηση του LamiaReport ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ Φώτης Σερέτης έδωσε εντολή στον Δ/ντη του ΚΥ Λαμίας να θέσει τη γιατρό εκτός εμβολιαστικής διαδικασίας και την παρέπεμψε στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΥΠΕ. «τέτοιες ενέργειες κρίνονται, κατάπτυστες , επικίνδυνες , προκαλώντας φόβο στους πολίτες , οι οποίοι συμμετέχουν ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας μαζικά στους εμβολιασμούς, κατανοώντας πλήρως ότι είναι το μόνο ασφαλές όπλο στον πόλεμο κατά της πανδημίας του κορωνοϊού, οδηγώντας όλους μας προς την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ....», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σερέτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η γιατρός από το πρωί της Τετάρτης τέθηκε σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 5ης ΥΠΕ. Μάλιστα όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ η συγκεκριμένη γιατρός του ΚΥ Λαμίας δεν είναι αρνήτρια, αφου η ίδια έχει κάνει και τις δυο δόσεις του εμβολίου κανονικά.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μίλησε για το θέμα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη.

Στο απίστευτο αυτό περιστατικό αναφέρθηκε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας Χρήστος Γεωργίου, ο οποίος τόνισε ότι «σαν Ιατρικός Σύλλογος πάντα ενθαρρύναμε τον κόσμο να εμβολιαστεί είναι ένα εθνικό στοίχημα το οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε...», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργίου, που δήλωσε επίσης ότι ο Ιατρικός Σύλλογος θα περιμένει το πόρισμα του Πειθαρχικού Συμβουλίου για τη συγκεκριμένη γιατρό, ώστε να προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες από το καταστατικό ενέργειες.

Δείτε το βίντεο: