Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Κλείνουν τέσσερα Τμήματα στην Πρωτοβάθμια λόγω κρουσμάτων

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 11:50 Λαμία: Κλείνουν τέσσερα Τμήματα στην Πρωτοβάθμια λόγω κρουσμάτων

Επιβεβαιώθηκαν με rapid test τα ατομικά τεστ ισάριθμων μαθητών…

Επιστροφή στην κανονικότητα μετ’ εμποδίων, καθώς ο κορωνοϊός εξακολουθεί και βρίσκεται παντού. Στο πλαίσιο αποτροπής της μετάδοσής του, θα κλείσουν άλλα τέσσερα (4) τμήματα στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Φθιώτιδας που αφορούν - μέχρι στιγμής - όλα τη Λαμία.

Ειδικότερα, επιβεβαιώθηκαν με rapid test το πρωί της Πέμπτης (13/5), τα self test τριών μαθητών δημοτικών σχολείων και ενός νηπιαγωγείου, που είχαν βγει θετικά και δηλώθηκαν στη σχετική πλατφόρμα.

Έτσι, μετά από σχετική εισήγηση της Πολιτικής Προστασίας και απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώτας Σιδερά - Χουλιάρα, κλείνουν για 14 ημέρες τα παρακάτω τμήματα:

Δ’1 Τάξη 6ου Δημοτικού Σχολείου

Ε’ Τάξη 10ου Δημοτικού Σχολείου

Β’2 Τάξη 22ου Δημοτικού Σχολείου Ροδίτσας

Το 2ο Τμήμα και το ίδιο Τμήμα ολοήμερου του 28ου Νηπιαγωγείου στο Παγκράτι

Στους μαθητές και τους γονείς των συγκεκριμένων τμημάτων έχουν δοθεί οι κατάλληλες οδηγίες, ενώ η εκπαίδευσή τους θα συνεχιστεί κανονικά μέσω διαδικτύου, όπως γινόταν πριν το Πάσχα.

Θυμηθείτε ΕΔΩ ποια άλλα σχολεία έχουν αναστείλει για 14 ημέρες τη διά ζώσης λειτουργία τους.

Σημειώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή 16 Μαΐου και ενόψει του νέου self test ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν πρόσθετη δειγματοληψία προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσοι μαθητές, εκπαιδευτικοί, αλλά και άλλοι πολίτες βρεθούν θετικοί στο self test.