Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Σήμερα Κυριακή rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 08:50 Λαμία: Σήμερα Κυριακή rapid test στην πλατεία Ελευθερίας

Τι ανακοίνωσε ο Δήμος Λαμιέων για την Κυριακάτικη έκτακτη δειγματοληψία στην πλατεία Ελευθερίας, από τις 09:00΄ έως τις 13:00΄.

Οι κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ, ο Δήμος Λαμιέων και η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης καλούν τους μαθητές και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων να προσέλθουν για έλεγχο την Κυριακή 16 Μαϊου, στην Πλατεία Ελευθερίας και ώρα 09:00-13:00, για να επιβεβαιώσουν το selftest που έχουν πραγματοποιήσει με δωρεάν rapid test.

Συνιστάται οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί νε έχουν ήδη προμηθευτεί από το φαρμακείο και να έχουν κάνει το ίδιο πρωί το selftest ώστε να ταυτοποιήσουν τυχόν θετικό αποτέλεσμα ή να ελέγξουν το αρνητικό αποτέλεσμα επί αμφιβολίας ή συμπτωμάτων ιογενούς λοίμωξης (πυρετός,δύσπνοια,βήχαςκλπ) ώστε τη Δευτέρα το πρωί τα σχολεία του Δήμου μας να λειτουργήσουν με απόλυτη ασφάλεια,σε σχέση με τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Στην έκτακτη δειγματοληψία της Κυριακής μπορεί να συμμετέχει και οποιοσδήποτε πολίτης θελήσει να ελεγχθεί για τον ιό αρκεί να φέρει μαζί του τον αριθμό ΑΜΚΑ και ένα νούμερο κινητού τηλεφώνου.

Σημειώνουμε τέλος ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα όσοι κάνουν rapid test στις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ, να τυπώνουν το αποτέλεσμά του μέσω του συνδέσμου gov.gr και την ενότητα «υπηρεσίες υγείας», μετά τις 8 το βράδυ, της ημέρας που υποβλήθηκαν, προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν όπου είναι απαραίτητο.

(πατήστε ΕΔΩ - απαιτείται ταυτοποίηση μέσω των προσωπικών σας κωδικών και του μοναδικού αριθμού κοινωνικής ασφάλισης).