Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Εθελοντισμός και δενδροφύτευση…

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 12:50 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: Εθελοντισμός και δενδροφύτευση…

«Ο εθελοντισμός είναι μία ανιδιοτελής προσφορά που συμβάλει στη συνολική ευημερία της κοινωνίας. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με την αγάπη και το μεράκι ανθρώπων που νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους, το μήνυμα μόνο αισιόδοξο μπορεί να είναι για την επαρχία και τα χωριά μας!».

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, που συμμετείχε  σε δράση δενδροφύτευσης περιμετρικά του Μοδίου, με τον Πρόεδρο της Κοινότητας, Λουκά Σχοινά, το Τοπικό Συμβούλιο, τον νεοσύστατο Εξωραϊστικό Σύλλογο Μοδίου και πολλούς εθελοντές.

Τα φυτά προμηθεύτηκαν μέσω του Δασονομείου Αμφίκλειας, από το φυτώριο Αλιάρτου. Φυτεύτηκαν συνολικά 200 νέα δένδρα και συγκεκριμένα κυπαρίσσια τύπου γλαύκος, πικροδάφνες, σφένδαμοι και κουτσουπιές.

« Πρόκειται για μία κίνηση άξια συγχαρητηρίων και παράδειγμα προς μίμηση αφού χτίζει οικολογική συνείδηση, ενώ τα ίδια τα δένδρα αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα εφόδια της φύσης! Ο Δήμος μας θα στέκεται πάντοτε αρωγός σε πρωτοβουλίες και δράσεις που έχουν ως κίνητρο τον καλλωπισμό των χωριών μας αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος», σημειώνει η κα Στιβακτή.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση