Το μεγάλο θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ανοίγει ο Θύμιος Καραΐσκος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Μαΐου 2021 07:55 Το μεγάλο θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας ανοίγει ο Θύμιος Καραΐσκος

Ήρθε η ώρα να βγει από το τέλμα η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Έκθεση Λαμίας, που για μισό αιώνα αποτελούσε μοχλό ανάπτυξης για την περιοχή, έχει περιέλθει σε τέλμα. Δυστυχώς όμως μέχρι σήμερα από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης που έχει την εποπτεία του φορέα δεν έχει γίνει τίποτα, ενώ τα περιουσιακά στοιχεία της ΠΕΛ έχουν βανδαλιστεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τους γνωστούς - άγνωστους επιδρομείς.

Η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας επανήλθε στο προσκήνιο με το Rally Ακρόπολις, στο πλαίσιο του WRC, όπου στην ΠΕΛ θα ειναι το Service Park και η Λαμία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο Δήμος Λαμιέων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να καθαρίσει το χώρο και να να τον προετοιμάσει για το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που είναι παγκόσμιας εμβέλειας.

Τι θα γίνει όμως όταν σβήσουν τα φώτα μετά το Rally Ακρόπολις;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος είναι αποφασισμένος να ανοίξει το μεγάλο θέμα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας και να το βάλει στο τραπέζι της διαβούλευσης.

Μάλιστα το ρεπορτάζ λέει ότι ο Δήμαρχος Λαμιέων θα θέσει το θέμα της ΠΕΛ σε ειδική συνεδρίαση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (19/5) στις 3:00' το μεσημέρι με την παρουσία των βουλευτών, του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, του προέδρου του ΕΒΕ και του προέδρου του ΤΕΕ. 

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε στο άμεσο μέλλον το χώρο Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας να αξιοποιείται όπως του αξίζει και να δώσει νέα πνοή στην τοπική οικονομία και νέες θέσεις εργασίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση