Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Ο γαμπρός «έσκασε μύτη» με το παπί στην εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 09:28 Λαμία: Ο γαμπρός «έσκασε μύτη» με το παπί στην εκκλησία (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Δεν έλειψαν και τα απρόοπτα...

Μέσα στο άσχημο κλίμα της πανδημίας εικόνες σαν και αυτές έρχονται για να μας φτιάξουν τη διάθεση!

Χθες, Σάββατο 15 Μαΐου, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου δύο νέοι στη Λαμία, ο Δημήτρης Γκαντέλας και η Ειρήνη Πανάγου στο παρεκκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάστρο.

Ένας όμορφος γάμος με αρκετά απρόοπτα

Τα απρόοπτα ξεκίνησαν νωρίς, από το σπίτι του γαμπρού, που ενώ το αρχικό σχέδιο ήταν ο Δημήτρης να πάει στην εκκλησία με αυτοκίνητο, καθυστέρησε να ετοιμαστεί και τελευταία στιγμή αποφάσισε να φύγει με το μηχανάκι, να γλιτώσει και την κίνηση του κέντρου, μιας και η διαδρομή από το Παγκράτι για το Κάστρο ήταν μεγάλη.

Έτσι στήθηκε άμεσα επιχείρηση για το στολισμό του!



Ο γαμπρός όμως δεν ήταν μόνος του.. στην εκκλησία τον συνόδευε η κουμπάρα Ρενάτα, συνεπιβάτης στο μηχανάκι! Και εκεί έρχεται το δεύτερο σε σειρά απρόοπτο, με την κουμπάρα να καίει το φόρεμα στην εξάτμιση και να υπάρξει κίνδυνος το ζευγάρι να μείνει χωρίς κουμπάρα.. ή μάλλον χωρίς γαμπρό, αφού πληροφορίες λένε πως υπήρξαν σκέψεις να πνίξει τον γαμπρό!!!

Δείτε το βίντεο από την άφιξη του Δημήτρη και της Ρενάτα στην εκκλησία:

Το μυστήριο τελέστηκε κανονικά ευτυχώς και όλα ήταν όμορφα!

Το τελευταίο απρόοπτο έρχεται αφού αναχώρησαν νύφη και γαμπρός κανονικά με το νυφικό αυτοκίνητο και χρειάστηκε ο ξάδελφος του Δημήτρη να επιστρέψει το μηχανάκι στο σπίτι! Ο οδηγός έπεσε σε μπλόκο της τροχαίας όπου φυσικά τον σταμάτησαν γιατί δε φορούσε κράνος και ζήτησαν εξηγήσεις για το στολισμό!

Μετά από αυστηρές συστάσεις και σεβόμενοι τη μέρα τον άφησαν να φύγει χωρίς να βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο.

Παρόλα λοιπόν τα απρόοπτα όλα πήγαν κατ' ευχήν και τα παιδιά έγραψαν την πρώτη σελίδα στο νέο βιβλίο της κοινής ζωής τους, ανάμεσα σε αγαπημένους συγγενείς και φίλους...

Με τη σειρά μας και εμείς τους εύχομαστε βίον ανθόσπαρτον, να είναι ευτυχισμένοι και σύντομα καλούς απογόνους!!!