Λαμία: Ανήλικοι πίσω από τις κλοπές σε καταστήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 09:24 Λαμία: Ανήλικοι πίσω από τις κλοπές σε καταστήματα

Για μια ακόμη φορά οι αστυνομικοί εξιχνίασαν κλοπές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε καταστήματα της πόλης και όπως αποδείχτηκε δράστες είναι οι συνήθεις ύποπτοι ανήλικοι ρομά, που έχουν ρημάξει στις κλοπές σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας εξιχνίασαν δυο κλοπές και δυο απόπειρες κλοπών, που έγιναν στη Λαμία, σε αρτοζαχαροπλαστείο, σε μίνι μάρκετ, σε αυτοκίνητο και αλλού.

.Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, στο πλαίσιο μεθοδικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν συνολικά δύο (2) κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Λαμίας.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ανήλικων ημεδαπών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορές ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 08 έως 12-05-2021, οι ανωτέρω ενέχονται, κατά περίπτωση, στην τέλεση:

  • κλοπής από αρτοζαχαροπλαστείο, όπου μετά από παραβίαση της κεντρικής εισόδου, με αιχμηρό αντικείμενο, αφαιρέθηκαν χρηματικό ποσό και διάφορες συσκευασίες χυμών και αναψυκτικών,
  • κλοπής από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου μετά από θραύση παραθύρου, αφαιρέθηκαν μία χρυσή αλυσίδα με χρυσή εικόνα και μικρό χρηματικό ποσό,
  • (2) αποπειρών κλοπής – διάρρηξης, από καταστήματα μίνι μάρκετ και αρτοποιείο αντίστοιχα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας .

Προσαρμοσμένη αναζήτηση