Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσληψη προσωπικού για πυρασφάλεια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 11:23 Δήμος Καμένων Βούρλων: Πρόσληψη προσωπικού για πυρασφάλεια

Την πρόσληψη προσωπικού συνολικού αριθµού δέκα (10) ατόµων, για το Τµήµα Περιβάλλοντος& Κλιµατικής Αλλαγής για την πυρασφάλεια του, ανακοίνωσε ο ∆ήµος Καµένων Βούρλων.

Οι θέσεις είναι τέσσερις (4) κατηγορίας ∆Ε & ειδκότητας ∆Ε29 Οδηγών Απορ/ρων (χωρίς κάρτα ψηφιακού ταχογράφου) και έξι (6) κατηγορίας ΥΕ & ειδικότητας ΥΕ16 -Εργατών Καθαριότητας, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου, διάρκειας τεσσάρων (4) µηνών.

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους µε τα επισυναπτόµενα δικαιολογητικά, µε ηλεκτρονικό τρόπο στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κατ΄ εξαίρεση αυτοπροσώπως µόνο στην έδρα του ∆ήµου Καµένων Βούρλων, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου στα Καµένα Βούρλα (∆/νση: Αγ. Παντελεήµονα 8 -Τ.Κ.350008 Καµένα Βούρλα)-αφού προηγουµένως επικοινωνήσουν στα τηλ. :2235-3-50000 & 2235-3-50026 για να κλείσουν ραντεβού.

Οι ενδιαφερόµενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά µέσα σε προθεσµία πέντε (5) ηµερολογιακών ηµερών από την εποµένη της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της έδρας του ∆ήµου και στον δικτυακό τόπο αυτού.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση