Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η «Τυχερούλα»: Δείτε τον ηθοποιό να «βουτάει» σε κάδο με σκουπίδια και να σώζει κουταβάκι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 07:52 Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η «Τυχερούλα»: Δείτε τον ηθοποιό να «βουτάει» σε κάδο με σκουπίδια και να σώζει κουταβάκι

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την επιχείρηση διάσωσης ενός κουταβιού, στο Πήλιο.

Μεγάλος ηθοποιός γίνεσαι, σπουδαίος όμως άνθρωπος γεννιέσαι και ο γνωστός ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει αποδείξει τα ανθρώπινα συναισθήματα του. Το ίδιο έκανε και το Σάββατο, όταν μαζί με την σύζυγό του Λίνα Πρίντζου έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή ,σε ένα πανέμορφο κουτάβι που βρήκαν πεταμένο στα σκουπίδια.

Όπως αναφέρει στο protothema.gr ο γνωστός πρωταγωνιστής, όλα έγιναν λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19 στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής Πηλίου και όταν μαζί με την σύζυγο του αποφάσισαν να σταματήσουν στο δρόμο, προκειμένου να ταΐσουν κάποια αδέσποτα που είχαν εντοπίσει:

 

 


«Είχα πάει να εμβολιαστώ στο κέντρο υγείας της Αργαλαστής του Πηλίου. Επειδή είδαμε κάτι αδέσποτα ζώα στη διαδρομή αποφασίσαμε να πάμε να τα ταΐσουμε με κάποιες κονσέρβες που πάντα έχουμε μαζί μας. Τα ταΐσαμε και την ώρα που πήγε η σύζυγος μου να πετάξει τα άδεια κουτιά στον κάδο, άκουσε το κλάμα του κουταβιού. Με φώναξε και αμέσως καταλάβαμε πως κάποιος το είχε πετάξει. Ο κάδος ήταν γεμάτος από σκουπίδια και χαρτόκουτα, σε σημείο που δεν βλέπαμε το σκυλί. Βγάζοντας τα περισσότερα με τα χέρια μας είδαμε σε κάποια στιγμή την μουσούδα του».

 

 

Η «Τυχερούλα» είναι καλά στην υγεία της.

«Την βρήκαμε το Σάββατο. Θα θέλαμε να την κρατήσουμε, όμως έχουμε ήδη δυο μεγαλόσωμα σκυλιά και είναι δύσκολο. Δεν γίνεται να τα έχουμε όλα μαζί. Ήδη το σκυλάκι βρίσκεται στην κτηνίατρο, εμβολιάζεται, καθαρίζεται από τσιμπούρια, ψύλλους και ό,τι είχε πάνω του και σε λίγες ημέρες θα της βρούμε κι ένα σπίτι για να υιοθετηθεί. Δεν είναι ούτε δυο μηνών και είναι καλά στην υγεία του. Είναι κοριτσάκι και έχει ένα υπέροχο χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν της έχουμε δώσει κάποιο όνομα, καλό είναι αυτό να της το δώσει εκείνος που θα το πάρει και θα την αγαπήσει. Προς το παρόν την λέμε “Τυχερούλα"», δήλωσε ο ηθοποιός.