Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δήμος Λοκρών: Ένα θετικό στις τελευταίες δειγματοληψίες…

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 20:20 Δήμος Λοκρών: Ένα θετικό στις τελευταίες δειγματοληψίες…

Ο Δήμος Λοκρών σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) Φθιώτιδας πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα 17 Μαΐου 2021 στη διενέργεια rapid tests Covid-19 για τους κατοίκους του Δήμου Λοκρών και συγκεκριμένα στη Λάρυμνα και στην Τραγάνα.

Πιο συγκεκριμένα

−    Λάρυμνα

Πραγματοποιήθηκαν 62 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην παραλιακή οδό Λάρυμνας για πεζούς. Τα αποτελέσματα των δειγματοληψιών ήταν στο σύνολό τους αρνητικά σε Covid-19.

−    Τραγάνα

Πραγματοποιήθηκαν 73 έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στην κεντρική πλατεία της Τραγάνας για πεζούς από τους οποίους προέκυψαν 1 θετικό δείγμα.

Ο Δήμος Λοκρών θα συνεχίσει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον. Ο Δήμαρχος Λοκρών, Θανάσης Ζεκεντές, ο οποίος συμμετείχε στη δειγματοληψία στη Τραγάνα, ευχαριστεί όσους προσήλθαν στις διαδικασίες δειγματοληψίας, καθώς και τις Κινητές Ομάδες Υγείας του ΕΟΔΥ.

Στο σύνολο του Δήμου Λοκρών από 29 Ιανουαρίου έως σήμερα 17 Μαΐου διενεργήθηκαν από τις κινητές ομάδες δειγματοληψίας 40 δράσεις, με λήψη 6.722 δειγμάτων (που αντιστοιχεί στο 34,3% του πληθυσμού) και εντοπίστηκαν 207 θετικά δείγματα (ποσοστό θετικότητας 3,1%).