Οδηγούσε ανάποδα με κατεύθυνση προς Λάρισα - Η εξήγηση πίσω από τις εικόνες υψηλού κινδύνου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 11:11 Οδηγούσε ανάποδα με κατεύθυνση προς Λάρισα - Η εξήγηση πίσω από τις εικόνες υψηλού κινδύνου (φωτο intime)

Το φόβο των διερχόμενων οδηγών σκόρπισε τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (16-05-2021) ένα επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου για άγνωστους λόγους εισήλθε, από την παράκαμψη της Φαρκαδόνας, στο ύψος του λόφου του Προφήτη Ηλία, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρισα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο οδηγός για άγνωστους λόγους αντί να οδηγηθεί στο δεύτερο κόμβο, εισήλθε από το εκείνο της εισόδου της Φαρκαδόνας στο αντίθετο ρεύμα. Μάλιστα συνέχισε την πορεία του για δεκάδες χιλιόμετρα προκαλώντας πανικό στους οδηγούς που κινούνταν κανονικά στο ρεύμα τους, με κατεύθυνση από Λάρισα προς Τρίκαλα.

Αν και οι οδηγοί προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον οδηγό για την λάθος κατεύθυνση που είχε λάβει, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μιας και εκείνος συνέχιζε την πορεία του και μετά το Κουτσόχερο.

Οδηγοί έσπευσαν να ενημερώσουν την αστυνομία για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος μιας και το αυτοκίνητο συνέχιζε την πορεία που είχε λάβει από την Φαρκαδόνα μέχρι και την Λάρισα. Το γεγονός έρχεται να μας υπενθυμίσει την ιδιαίτερη προσοχή που πρέπει να δείχνουν οι οδηγοί κυρίως οι επισκέπτες καθώς η απροσεξία και η μη επιβαλλόμενη προσοχή στην σηματοδότηση μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση