Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 11:22 Ευχαριστήριο για το Νοσοκομείο Λαμίας

«Αισθανόμενος την ανάγκη, να ευχαριστήσω από καρδιάς και Δημόσια, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη μου και τις πλέον θερμές ευχές, τους Γιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, όπως και όλους όσους με περιποιήθηκαν κατά την παραμονή μου σ’ αυτό.

Ιδιαίτερα όμως, θα σταθώ στον χειρουργό ορθοπεδικό κ. Αθανάσιο Αδάμ, ο οποίος, έθεσε εαυτόν στην αντιμετώπιση της ασθένειας μου αντιμετωπίζοντας την χειρουργικά, επιδεικνύοντας απαράμιλλο ζήλο, αξιέπαινη επιστημοσύνη, ήθος και αξιοπρέπεια που τον διακρίνει ως Άνθρωπο και Επιστήμονα. 

Παράλειψη, ασυγχώρητη μάλιστα, θα ήταν, εάν δεν έκανα ιδιαίτερη μνεία, τόσο στην προϊσταμένη της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου, όσο και στις νοσηλεύτριες του τμήματος, οι οποίες με ευγένεια και πλήρως εμφανείς τις Ανθρώπινες Αξίες, με αντιμετώπισαν και όχι μόνο εμένα, πρώτα απ όλα ως άνθρωπο, γεμίζοντάς μου εμπιστοσύνη, ελπίδα και ψυχραιμία, επιδεικνύοντας, εκεί στην πρώτη γραμμή, το απαράμιλλο ήθος των Ανθρώπων, παρέχοντας αφειδώς κάθε υπηρεσία, με ευγένεια και χαμόγελο, έχοντας παράλληλα άρτια επιστημονική κατάρτιση, προκειμένου η δωδεκαήμερη παραμονή μου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας να θεωρώ ότι είναι ισάξια, ίσως και πολύ περισσότερο, χωρίς να έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα ιδιωτικά θεραπευτήρια.

Επίσης ότι το όραμα της Διοίκησης του νοσοκομείου, δεν παρέμεινε μόνο ως όραμα, αλλά έχει υλοποιηθεί στο έπακρο, ένα όραμα που αναφέρει τα εξής :

"Να είμαστε το σημείο αναφοράς στην Στερεά Ελλάδα στην παροχή υπηρεσιών υγείας βέλτιστης ποιότητας. Οι επισκέπτες και Ασθενείς να απευθύνονται σε ένα Νοσοκομείο που να καλύπτει το πλήθος των υγειονομικών αναγκών τους και στα πλαίσια ευθύνης της λειτουργίας μας να κυριαρχεί η αξιοπιστία, η πρωτοπορία και ο σεβασμός στον άνθρωπο και τη ζωή."

Με έμφαση τονίζω το γεγονός ότι, από την περιπέτειά μου αυτή, εισέπραξα την αγάπη και το ανθρώπινο ενδιαφέρον των προσώπων που με περιποιήθηκαν, κάνοντας την καρδιά μου να αναβλύζει πηγαία συναισθήματα. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο, χάνεται και δίνει τη θέση του στην απέραντη ευγνωμοσύνη, που κι αυτή με τη σειρά της εναλλάσσεται με την βαθύτατη εκτίμηση προς τους λαμπρούς Επιστήμονες – Ανθρώπους, τους οποίους ποτέ δεν θα πάψω να εκτιμώ !!!

Ο Θεός να τους έχει πάντα καλά όλους».
Λαμία 18 Μαΐου 2021

Πρωτοπρεσβύτερος
Λουκάς Κουρκούτας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση