Τη Διοίκηση του Νοσοκομείου συνάντησε το ΕΚΠΕΦ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 19:27 Τη Διοίκηση του Νοσοκομείου συνάντησε το ΕΚΠΕΦ

Κοινή η προσπάθεια για τη διασφάλιση της υγείας όλων των πολιτών…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσκεψη της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας με σκοπό την ενημέρωση επί διαφόρων θεμάτων που άπτονται τόσο στην λειτουργία του Νοσοκομείου όσο και στις συνθήκες εργασίας και τα μέτρα προστασίας των εργαζόμενων του νοσοκομείου. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν από την πλευρά του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας η Πρόεδρος Σοφία Ανεστοπούλου και ο Γ. Γραμματέας Βάϊος Μπουρογιάννης και από την πλευρά της διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας ο Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς και ο Αναπληρωτής Διοικητής Γεώργιος Καραβάνας.

Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Κολοκυθάς ενημέρωσε το προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Π.Ε. Φθιώτιδας ότι κατά την προηγούμενη περίοδο το Νοσοκομείο Λαμίας ενισχύθηκε ουσιαστικά τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε εξοπλισμό, ώστε σήμερα να κατορθώνει να στέκεται όρθιο απέναντι στη πρωτοφανή πανδημία που πλήττει την κοινωνία μας. Σε ότι αφορά την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων τόνισε ότι τηρούνται πέραν του δέοντος τα μέτρα προστασίας, με αποτέλεσμα να μην έχει παρατηρηθεί ποτέ διασπορά της νόσου στους χώρους εργασίας του νοσοκομείου.

Η συζήτηση έλαβε χώρα σε θερμό κλίμα, ενώ τόσο ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Ανδρέας Κολοκυθάς όσο και η Πρόεδρος του Ε.Κ.Π.Ε.Φ. Σοφία Ανεστοπούλου δεσμευτήκαν σε συνεργασία μεταξύ τους, έχοντας ως κύριο γνώμονα τη διασφάλιση της υγείας και ασφάλειας όλων των πολιτών του νομού Φθιώτιδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση