Το ευχαριστώ της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Μαΐου 2021 09:46 Το ευχαριστώ της Δημάρχου Αμφίκλειας - Ελάτειας στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό

Για την παράκαμψη Μοδίου…

Έργο πνοής και ανάπτυξης για την περιοχή χαρακτηρίζει το έργο της παράκαμψης Μοδίου που χρηματοδότησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας Αθανασία Στιβακτή.

Με ανάρτηση της στο λογαριασμό της στο Facebook η Δήμαρχος παρουσιάζει τα οφέλη του συγκεκριμένου έργου προϋπολογισμού 2,2 εκατ. ευρώ και ευχαριστεί την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας για την υλοποίησή του:

«Ένα σημαντικό έργο υποδομής, η υλοποίηση του οποίου φάνταζε ουτοπική, πήρε επιτέλους σάρκα και οστά!

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Περιφερειάρχη μας κ. Φάνη Σπανό για την υλοποίηση του έργου της Παράκαμψης Μοδίου, ύψους 2.200.000€.

Πρόκειται για ένα έργο ουσίας και ιδιαίτερης κρισιμότητας για τον Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, μέσω του οποίου θα αναβαθμιστεί το οδικό δίκτυο και θα βελτιωθεί η οδική πρόσβαση στον επαρχιακό άξονα που διέρχεται το όρος Καλλίδρομο και τα χωριά Ρεγγίνι και Μόδι. Ο εν λόγω επαρχιακός άξονας συνδέει δύο σημαντικές κυκλοφοριακές αρτηρίες μεταξύ της ΠΑΘΕ και της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λαμίας - Αθηνών.

Ένα έργο πνοής, με αναπτυξιακές προοπτικές δεδομένου ότι η μετακίνηση στην ευρύτερη περιοχή διευκολύνεται και η οδική ασφάλεια ενισχύεται. Το γεγονός αυτό καθιστά  τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας ακόμη πιο θελκτικό τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους του Δήμου μας!

Η ανάπτυξη του τόπου μας, η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και οι ευμενείς συνθήκες διαβίωσης θα αποτελούν πάντοτε την κινητήρια δύναμη για έργα χρήσιμα από πλευράς όλων των βαθμίδων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης!»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση