Γ.Ν. Λαμίας: «Χάθηκαν» ακόμη δύο ζωές από κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Μαΐου 2021 09:36 Γ.Ν. Λαμίας: «Χάθηκαν» ακόμη δύο ζωές από κορωνοϊό

Στους 39 οι θάνατοι στη Στερεά μέσα στο μήνα Μάιο…

Δύο νέοι θάνατοι ήρθαν να προστεθούν στη μακάβρια λίστα των θυμάτων από κορωνοϊό.

Δύο ηλικιωμένοι άνδρες 77 και 78 ετών από τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα, αντίστοιχα, άφησαν την τελευταία τους πνοή στη ΜΕΘ Κορωνοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας εξαιτίας των επιπλοκών που τους δημιούργησε η επικίνδυνη νόσος.

Ο πρώτος είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο της Λαμίας σε πολύ σοβαρή κατάσταση, από το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς στις 14 Μαΐου, ενώ μία ημέρα αργότερα είχε διασωληνωθεί στη ΜΕΘ ο 78χρονος. Τελικά και οι δύο κατέληξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/5) ανεβάζοντας τους καταγεγραμμένους θανάτους στη Στερεά, μόνο για το μήνα Μάιο, στους 39! Από αυτούς οι 19 είναι στο Νοσοκομείο Λαμίας και άλλοι τόσοι είναι οι θάνατοι από κορωνοϊό πολιτών της Φθιώτιδας.

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας εξακολουθούν και νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση 9 άνθρωποι ανάμεσά τους και δύο άντρες 43 και 44 ετών.

Χαραμάδα αισιοδοξίας από την υποχώρηση του αριθμού νοσηλευομένων στην Κλινική Covid στο Πέτρινο κτίριο όπου έχουμε πλέον 27 ασθενείς. Μάλιστα η συγκεκριμένη εξέλιξη μετά από 10 εξιτήρια τις προηγούμενες ώρες, βοήθησε στο να κλείσει ο ένας όροφος, πάντα όμως παραμένει σε ετοιμότητα και το ισόγειο σε περίπτωση που παρατηρηθεί νέα έξαρση κρουσμάτων, πράγμα  που όλοι απευχόμαστε.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση