Λαμία: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και… χειροπέδες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 09:18 Λαμία: Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και… χειροπέδες

Συνελήφθησαν δύο Ρομά στην προσπάθειά τους να κλέψουν αντικείμενα από επιχείρηση την οποία είχαν ξανακλέψει άλλες δύο φορές!...

Η επαναλαμβανόμενη παραβατική τους δράση δεν είχε αίσιο τέλος αυτή τη φορά για δύο Ρομά στη Λαμία το βράδυ της Παρασκευής (21/5).

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, ενώ νωρίτερα είχαν αποπειραθεί  να κλέψουν διάφορα αντικείμενα από επιχείρηση. Οι δράστες, ένας 45χρονος και ένας 18χρονος, έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη που ειδοποίησε το «100» και κατόπιν άμεσων αναζητήσεων εντοπίστηκαν και βρέθηκαν με χειροπέδες με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής.

Όπως όμως προέκυψε από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, οι συλληφθέντες ενέχονται, το χρονικό διάστημα από βραδινές ώρες της 18 έως πρωινές ώρες της 21-05-2021, στη διάπραξη δύο κλοπών από την συγκεκριμένη επιχείρηση!

Ειδικότερα, αφού παραβίασαν περίφραξη των εγκαταστάσεών της, αφαίρεσαν από πλαστικές δεξαμενές αποθήκευσης που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο αυτής, μπαταρίες οχημάτων, διάφορα καλώδια και ποσότητες μετάλλου (μολύβι).

Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας του 45χρονου, κατασχέθηκε.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση