Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με το Λαμιώτη πρωταθλητή Karting στην κατηγορία junior, ο Φάνης Σπανός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 09:11 Με το Λαμιώτη πρωταθλητή Karting στην κατηγορία junior, ο Φάνης Σπανός

Μια ξεχωριστή συνάντηση είχε σήμερα (24/5) το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, μ Φάνης Σπανός με τον νεαρό εκπρόσωπο της χώρας μας στον Παγκόσμιο Θεσμό του FIA Karting Academy Trophy 2021, Λαμιώτη Αλέξανδρο Παπαευθυμίου στο “KARTODROMO” Αφιδνών.

Ο κ. Φάνης Σπανός, έδειξε για ακόμη μια φορά πως ο ίδιος και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται κοντά στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και στους νέους αθλητές που προβάλλουν την Ελλάδα μέσα από τις προσπάθειες τους σε Παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας πως μαζί με το Ράλλυ Ακρόπολις που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναδείξουμε τον τόπο μας και τις ομορφιές της χώρας μας συνολικά.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Σπανός, συνομίλησε με τον νεαρό Αλέξανδρο για το άθλημα του Karting, θέλοντας να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα τόσο για τον θεσμό στον οποίο θα αγωνιστεί ο εκπρόσωπος της χώρας μας, τόσο για τα μυστικά οδήγησης ενός Kart. Παράλληλα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις την αγωνιστικής ομάδας GSR Team, η οποία προετοιμάζει τον Αλέξανδρο για τις υποχρεώσεις του, στον θεσμό του FIA Karting Academy Trophy 2021.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας φωτογραφήθηκε με τον Αλέξανδρο Παπαευθυμίου, ευχόμενος κάθε επιτυχία στο πολύ όμορφο αγωνιστικό ταξίδι του. Δεν παρέλειψε να υποσχεθεί πως θα επιστρέψει με στόχο αυτή τη φορά να δοκιμάσει τις οδηγικές του ικανότητες εντός πίστας με ένα αγωνιστικό Kart. Λίγο πριν αναχωρήσει για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του, μας μίλησε για τον Αλέξανδρο αλλά και για το Ράλλυ Ακρόπολις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι τόσο εγώ, όσο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κοντά σε έναν νεαρό αθλητή που τιμά την Ελλάδα και εν συνεχεία τον τόπο μας. Ο Αλέξανδρος εκτός από εξαίρετος αθλητής είναι και παράδειγμα προς μίμηση, καθώς μας υπενθυμίζει πως για αυτά που αγαπάμε παλεύουμε με κάθε τρόπο και δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε».

»Σαν λάτρης του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, είμαι χαρούμενος που θα βρεθούμε και πάλι στα βουνά και στις ειδικές διαδρομές για να θαυμάσουμε τον Ιστορικό αυτό αγώνα. Θεσμικά φυσικά και νιώθω δικαίωση και μεγάλη χαρά, καθώς οι κόποι όλων μας απέκτησαν υπόσταση. Από χθες όμως ξεκίνησε το δικό μας Ράλλυ για να είμαστε έτοιμοι για να διοργανώσουμε έναν επιτυχημένο αγώνα. Θέλω να πω σε όλους να στηρίξουν με κάθε τρόπο την μεγάλη αυτή προσπάθεια για να αποδείξουμε και πάλι, πως η Ελλάδα μπορεί να είναι στο Παγκόσμιο χάρτη των Μηχανοκίνητων Διοργανώσεων».