Συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Λαμίας για τα Επείγοντα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Μαΐου 2021 07:26 Συνάντηση εργασίας στο Νοσοκομείο Λαμίας για τα Επείγοντα

Υπό την προεδρεία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Φώτη Σερέτη…

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 28 Μαΐου 2021 στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας συνάντηση εργασίας, υπό την Προεδρεία του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, με θέμα την εφαρμογή νεότερων μεθόδων βελτίωσης και πρωτοκόλλων αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, ο Διοικητής του ΓΝ Λαμίας,  Ανδρέας Κολοκυθάς,  με τον Αναπληρωτή του Γεώργιο Καραβάνα, η Διευθύντρια του ΤΕΠ του Π.Γ.Ν. Λάρισας και Συντονίστρια όλων των ΤΕΠ των νοσοκομείων της Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας,  Γεωργία Παπαδάμου, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας,  Γεώργιος Παπανάγνου,  ο Επιμελητής Β’ Ορθοπεδικής των ΤΕΠ,   Δημήτριος Μαυρολιάς, η Αναπληρώτρια της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας,  Αικατερίνη Πισπιρίγκου και ο Προϊστάμενος Νοσηλευτής  των ΤΕΠ του ΓΝ Λαμίας Κων/νος Τριανταφυλλάκης. 

Διαπιστώθηκαν τα δεδομένα και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει το Τμήμα Επειγόντων Περαστικών του ΓΝ Λαμίας και πραγματοποιήθηκε ο ανάλογος αρχικός επιχειρησιακός σχεδιασμός, πάντα με γνώμονα την  παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση